123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Schetsboeken

Laat uw creativiteit de vrije loop in een schetsboek. Van gedetailleerde tekeningen tot grove schetsen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Het beste schetsboek koopt u hier, van heel klein tot A3 formaat en alles daartussenin!

1 - 0 van 0

Schetsboeken

Schetsboek nodig? Bestel direct online

Een schetsboek of tekenblok is perfect wanneer u notities, tekeningen en schetsen georganiseerd wilt bewaren. U bladert eenvoudig door uw creaties en ziet bovendien goed de voortgang in uw tekeningen. Door te kiezen voor een schetsboek met harde kaft weet u zeker dat uw kunstwerken veilig zijn bij verplaatsingen. De verschillende afmetingen maken het eenvoudig om een schetsboek te kiezen dat aan uw eisen voldoet.

Dummy schetsboek

Als creatieveling komen er vast regelmatig ideeën en schetsen bij u op. Om deze creatieve processen een plek te geven, is een dummy schetsboek ideaal. Hierin kunt u allerlei losse krabbels kwijt: de perfecte creativiteitstraining! Het mooie van een schetsboek is namelijk dat het resultaat niet perfect hoeft te zijn. Niks moet en alles mag, dus u gebruikt het tekenboek echt als klankbord voor uw fantasie. Wanneer u kiest voor een schetsboek op A4 of A5 formaat kunt u uw dummy bovendien eenvoudig meenemen. Zo heeft u ook onderweg altijd een plek om uw opkomende inspiratie te uiten.

Schetsboek of schetsblok

Heeft u meer ruimte nodig voor uw schetsen? Dan is een schetsblok op A3 formaat misschien beter. Schetsblokken hebben geen harde kaft, zoals de schetsboeken wel hebben. Hierdoor zijn zulke tekenblokken iets kwetsbaarder, maar dankzij de microperforatie scheurt u de vellen papier wel eenvoudig los. Als u een groot schetsboek voor thuis zoekt, is dit dus een prima optie! Daarnaast vindt u in onze webshop ook schetspapier in andere formaten, zoals A5 of A4.

Handige accessoires

Wanneer u aan de slag gaat in uw nieuwe schetsboek mag een stel fijne potloden natuurlijk niet ontbreken. Voor het corrigeren van foutjes houdt u een gum bij de hand. Liever met ander schrijf- of tekenmateriaal in de weer? Schetsboeken zijn ook zeer geschikt voor creaties met viltstiften of houtskool.

Als u nog vragen heeft over het bestellen van schetsboeken en tekenblokken, bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.