123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Ecoline

Van losse flacons ecoline tot ecoline brushpennen en van aquarelpapier tot aquarelverfpenselen: hier koopt u alle benodigdheden voor uw ecoline project of kunstwerk.

Ecoline

Creëer de mooiste illustraties met ecoline

Ecoline is een vloeibare aquarelverf die bij ons beschikbaar is in allerlei kleuren. Zo werkt de ene creatieveling graag met ecoline brushpennen, terwijl de andere liever schildert met losse ecoline flacons. In ons assortiment vindt u beide varianten voor het maken van de mooiste creaties.

Verschil tussen ecolinestiften en ecoline flacons

Ecoline stiften zijn pennen gevuld met ecoline op basis van kleurstof. U hoeft hierdoor geen losse penselen aan te schaffen om met ecoline te werken. Bij losse flacons is dit wel het geval, maar dat kan ook een voordeel zijn: u bepaalt namelijk zelf met wat voor penseel u aan de slag gaat. Wissel af met kroontjespennen en verschillende soorten kwasten en experimenteer met de verf voor uw artistieke ecoline tekening.

Het voordeel van ecolinepennen

De ecolinepen is gevuld met ecoline op basis van kleurstof. De stift bestaat uit een zachte penseelpunt die eenvoudig in gebruik is. De brushpennen zijn geurloos, handig om mee te nemen als u onderweg bent en ideaal als u houdt van een schone werkplek. Gebruik de stift voor een snelle schets, het aanbrengen van de laatste details of om grote kleurvlakken te vullen. Vergeten om de dop terug op de pen te plaatsen? Geen zorgen, maak de punt vochtig met water en uw pen is weer als nieuw! De ecoline brushpen combineert u perfect met ecoline in flacons.

Wilt u ecoline kopen? Kijk dan ook eens bij ons aquarelpapier. Laat uw creativiteit de vrije loop en maak prachtige schilderingen op ecolinepapier. Combineer de losse ecoline flacons met aquarelverfpenselen gemaakt van varkenshaar. Deze behouden altijd hun vorm.

Veelgestelde vragen

Wat is ecoline verf?

Ecoline is een vloeibare aquarelverf die behoort tot de niet-watervaste inkten. Ecoline is beschikbaar in diverse kleuren en zit in flacons of brushpennen. Deze transparante aquarelverf wordt voor verschillende creatieve toepassingen gebruikt.

Waarvoor kan ik ecoline verf gebruiken?

Er zijn veel mogelijkheden als u met ecoline aan de slag wilt. Met behulp van een kroontjespen trekt u fijne lijntjes, terwijl u met een penseel in allerlei diktes schildert. Ecoline verf is perfect voor illustraties, kalligrafie of kindertekeningen.

Wat is het verschil tussen ecoline en aquarelverf?

Een van de grootste verschillen tussen ecoline en aquarelverf is dat aquarelverf gemaakt wordt op basis van pigment en ecoline op basis van kleurstof. Maakt u een werk dat lang aan licht blootgesteld wordt? Kies dan voor aquarelverf. Voor tijdelijke werkjes, zoals illustraties of ontwerpen, biedt ecoline verf veel voordelen.


Heeft u aanvullende vragen over het bestellen van ecoline inkt? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten