123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
bijna 4 miljoen klanten! Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Inbindmachines

Wilt u prachtige presentaties maken met behulp van een inbindmachine? Bij ons kunt u terecht voor inbindmachines die permanent of tijdelijk inbinden. Wij hebben apparaten die geschikt zijn voor thuis, (kleine) organisaties en scholen. Met een luxe bindomslag maakt u uw document helemaal af.

Bestel uw inbindmachines online voor de beste prijs!

Met een inbindmachine verandert u losse vellen papier in een professioneel ingebonden document. Zo maakt u gemakkelijk en snel vakkundige rapportages, presentaties, handouts en meer.

Het is mogelijk om een document permanent in te binden, wat betekent dat er achteraf geen pagina's toegevoegd of verwijderd kunnen worden. Uw document is dan extra beschermd en fraudebestendig. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om een document tijdelijk in te binden. In dat geval kunt u het naslagwerk op ieder gewenst moment aanpassen.

Wist u dat de bindrug een belangrijke rol speelt bij de uitstraling van uw document? Bepaal daarom van tevoren hoe u uw document wilt presenteren aan de ontvanger. Er bestaan plastic bindruggen, metalen bindruggen, bindstrips en klem- en klikstrips.

Bij 123inkt.nl kunt u niet alleen terecht voor uw inbindapparaat, maar vindt u ook de juiste accessoires en toebehoren. Daarnaast geven wij advies en helpen we u bij het selecteren van de juiste inbindmachine. Zo weet u zeker dat u de beste inbindmachine voor uw situatie aanschaft!
Heeft u vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten