123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Brother

 
U kunt hier zoeken op Brother printer type of Brother cartridge nummer.
Brother
 
1 - 0 van 0

Bestel de goedkoopste Brother inktcartridges voor uw printer

Cartridges voor uw Brother inkjetprinter bestelt u bij 123inkt.nl altijd met de laagsteprijsgarantie. Welke kleur of soort cartridges u ook nodig heeft: u vindt ze allemaal in onze webshop. Wij hebben zwarte en kleureninktpatronen in standaard- en hoge capaciteit, voordeelverpakkingen én reinigingscartridges.

De juiste Brother inktcartridges vindt u snel door te zoeken op uw printertype of cartridgenummer. Weet u het printermodel of de fabriekscode van uw inktpatronen niet? Geen probleem, u vindt het op een van de volgende manieren:
  • Printertype: uw printertype staat op de behuizing (de buitenkant) van uw printer, in de meegeleverde handleiding en op de doos waar uw printer in zat.
  • Cartridgenummer: het nummer van uw Brother inktpatronen staat op de voor- of zijkant van de cartridges en in de meegeleverde printerhandleiding.
U kunt nu de juiste Brother printerinkt voor uw inkjetprinter vinden. Staat uw cartridgenummer of printermodel er niet tussen? Neem dan contact op met de medewerkers van onze klantenservice. Zij helpen u graag verder.

Als u op kantoor of thuis een laserprinter heeft staan, dan heeft u Brother toners nodig. Ook deze bestelt u bij ons voor de laagste prijs.

Brother inktcartridges kopen van het 123inkt huismerk

Om u de goedkoopste cartridges aan te bieden, hebben wij speciale 123inkt huismerkinktpatronen ontwikkeld. Deze voordelige alternatieven bevatten meer inkt dan de originele Brother cartridges en gaan daardoor het langst mee. Ze zijn in meerdere opzichten een beter alternatief. 123inkt huismerkcartridges:
  1. Zijn goedkoper;
  2. Printen haarscherpe tekstdocumenten en kleurrijke foto’s;
  3. Bevatten meer inkt;
  4. Gaan langer mee;
  5. Hoeven minder vaak te worden vervangen;
  6. Zijn ontworpen voor uw Brother printer;
  7. Zijn uitgebreid getest door de printerexperts van onze kwaliteitsafdeling;
  8. Hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding;
  9. Komen regelmatig als goedkoopste uit de test van De Consumentenbond.
Naast al deze voordelen, krijgt u levenslang garantie op alle 123inkt huismerkcartridges. Dit betekent dat als uw Brother inktcartridges onverhoopt niet (goed) werken, u recht heeft op herstel of een vervangend product.

Voordeelverpakkingen van het 123inkt huismerk

Voor veel Brother cartridges bieden wij handige multipacks aan. Met een voordeelverpakking heeft u in één keer de benodigde inkt voor uw Brother printer in huis. De multipacks in ons assortiment bevatten inktpatronen van het 123inkt huismerk. Een bundel is nóg goedkoper dan de cartridges apart bestellen. Zo bespaart u het meest op uw afdrukkosten en betaalt u de laagst mogelijke prijs per cartridge. Besparen was nog nooit zo makkelijk!

Reinigingscartridges van het 123inkt huismerk

Naast Brother printerinkt om documenten af te drukken, heeft u ook reinigingscartridges nodig. Met deze inktpatronen houdt u uw inkjetprinter in uitstekende conditie. Gebruik een schoonmaakpatroon als u merkt dat de printkwaliteit achteruitgaat. U ziet dan lichtere kleuren, vlekken of strepen op uw afgedrukte documenten. De onderhoudscartridges van het 123inkt huismerk voorkomen dat de spuitkanalen van de printkoppen verstopt raken. Ze lossen opgehoopte inkt op en maken de printkoppen nauwkeurig schoon. Na gebruik van de reinigingscartridges ziet u vaak direct verschil in de afdrukkwaliteit.
 
druppie geeft een tip
TIP!
Volg het stappenplan in onze uitgebreide gebruiksaanwijzing over reinigingscartridges om de printkoppen schoon te maken. Hier leest u ook meer informatie over waarom deze inktpatronen zo handig zijn en hoe u ze het beste bewaart.
 

Ook handig om mee te bestellen

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik welke Brother inktcartridges ik nodig heb?

Zoek bij 123inkt.nl op uw Brother printertype en u vindt direct de juiste cartridges voor uw printer. Het nummer van uw Brother cartridge staat op de zij- of voorkant van het inktpatroon en in de meegeleverde printerhandleiding.

Werkt mijn Brother printer met huismerkcartridges?

Ja, uw inkjetprinter van Brother werkt uitstekend met 123inkt huismerkcartridges. Deze goedkopere inktpatronen zijn speciaal voor uw Brother printermodel ontworpen en werken daardoor uitstekend in uw apparaat.

Waar koop ik goedkope Brother printerinkt?

Bij 123inkt.nl koopt u originele Brother inktpatronen voor de allerlaagste prijs. In onze webshop vindt u alle zwarte en kleurencartridges in standaard- of hoge capaciteit. Kies voor de goedkopere cartridges van het 123inkt huismerk en bespaar het meest op uw afdrukkosten!


Heeft u vragen over het bestellen van Brother inkt? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij of heeft u aanvullende vragen? Dan helpen de medewerkers van onze klantenservice u graag verder. Zij staan op werkdagen van 8.00 tot 00.00 uur voor u klaar.