123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Kliklijsten

Gebruik kliklijsten als informatiebord, zodat u uw posters, aankondigingen of huisregels duidelijk kunt presenteren op kantoor of in openbare ruimtes. Dankzij het handige kliksysteem verwisselt u gemakkelijk de inhoud. Koop kliklijsten en presenteer eenvoudig en opvallend uw informatie.


Bestel eenvoudig kliklijsten bij 123inkt

Een kliklijst is erg handig voor het ophangen van bijvoorbeeld posters en informatiesheets. Kenmerkend aan kliklijsten zijn de handige randen die u met gemak open klikt om de inhoud te vervangen. 

 

Ons assortiment bevat Maul kliklijsten die specifiek geschikt zijn voor gebruik in een binnenruimte. Deze kliklijsten zijn voorzien van uv-werend antireflectiefolie waardoor de inhoud niet zal verkleuren en hierdoor langere tijd kan blijven hangen. Dankzij de voorgeboorde gaten in de aluminiumlijst hangt u deze gemakkelijk op. Deze lijsten zijn te koop in verschillende formaten, we hebben een A3 kliklijst, A4 kliklijst en A5 kliklijst in ons assortiment.

 

Onze Nobo kliklijsten zijn ook te koop in A3 formaat, A4 formaat en A5 formaat. Deze informatieborden zijn weerbestendig en spatwaterdicht, waardoor ze geschikt zijn om zowel binnen als buiten te gebruiken.

 

Bestel kliklijsten om uw informatie op een opvallende manier te vertonen. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis!


Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.