123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Winactie zomer 2024 - bestel en maak dagelijks kans

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Offertemappen

Wanneer u een offerte of andere belangrijke documenten aan uw klant presenteert, wilt u dit natuurlijk op professionele wijze doen. Dat kan met onze offertemappen! Als u ze vandaag bestelt, maakt u morgen al indruk op uw klanten.

1 - 0 van 0

Offertemappen

Bewaar al uw documenten netjes in offertemappen

Er bestaan verschillende soorten offertemappen: luxe snelhechters, standaard snelhechters of A5 snelhechters.

Luxe snelhechters voor al uw offertes
Wij verkopen luxe offertemappen van Leitz en Jalema. De mappen zijn gemaakt van stevig kunststof of karton, waardoor zij een luxe uitstraling hebben. De Leitz mappen zijn voorzien van een snelhecht systeem. Deze offertemappen hebben een capaciteit tot 250 vel en zijn beschikbaar in verschillende kleuren.

De offertemappen van Jalema hebben een speciale clip, waardoor pagina’s gemakkelijk toegevoegd of verwijderd kunnen worden, zonder dat u alle papieren eruit moet halen. De clip zorgt er ook voor dat u pagina’s kunt omslaan alsof u een boek leest. In deze mappen kunt u 150 vel papier kwijt.

Standaard A4 snelhechters
Snelhechters worden gekenmerkt door hun opvallende kleuren en gebruiksgemak. Zo voegt u heel eenvoudig 2-gaats vellen toe met het snelhechter-mechanisme. Snelhechters hebben een capaciteit tot wel 250 vel. De voorzijde is bijna altijd doorzichtig en heeft een titelstrook, waardoor u snel de inhoud van de map ziet.

A5 snelhechters
Voor kleinere documenten zijn A5 snelhechters zeer geschikt. Op het formaat na, verschillen zij niet veel van de standaard snelhechters. De mappen hebben een snelhecht-mechanisme van 8 cm en hebben een capaciteit tot 250 vel.

Met een perforator voorziet u uw documenten van het juiste aantal gaten. Ook kunt u ervoor kiezen om uw documenten direct op voorgeperforeerd papier te printen, zodat u ze direct in een offertemap kunt steken.

Heeft u vragen over het bestellen? Bekijk onze ‘Vraag en antwoord’ pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.