123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Olie sheets / flessen

Smeer de messen van uw papierversnipperaar regelmatig met olie, zodat u vertrouwelijke papieren kunt blijven vernietigen. In onze webshop bestelt u voordelige oliesheets en -flessen. Plaats uw bestelling vóór 23.59 uur en u ontvangt ze de volgende dag al in huis.


Op zoek naar oliesheets- en flessen? Bestel ze hier!

Papierversnipperaars zijn een perfect middel om snel en effectief vertrouwelijke documenten te vernietigen. Bent u een grootverbruiker? Dan zult u na verloop van tijd merken dat uw shredder vreemde geluidjes begint te maken. Of dat het vernietigingsproces langer duurt dan normaal. Dit zijn veelvoorkomende problemen en ze zijn gelukkig makkelijk op te lossen. Het enige dat u nodig heeft is - u raadt het al - olie. In onze webshop bestelt u de olie als sheet óf in een fles. Daarnaast heeft papiervernietiger-olie nog een voordeel: het verbetert de levensduur en prestaties van uw shredder. Hierdoor maakt u extra lang gebruik van uw versnipperaar!

Houd uw papierversnipperaar in perfecte conditie met oliesheets

Simpel gezegd zijn oliesheets vellen die u versnippert. Stop het oliepapier in de shredder en vernietig het op dezelfde manier als een normaal vel (lees altijd eerst de gebruiksaanwijzing). Vervolgens smeert deze speciale sheet de snijmessen. Hoe vaak u moet smeren, hangt af van de hoeveelheid papieren die u vernietigt. Wij raden aan om een olievel te gebruiken na elke derde keer dat u de opvangbak leegt.

Olieflessen voor papiervernietigers met een brede invoermond en inktreservoir

Naast oliepapieren verkopen we ook flessen smeerolie. Deze zijn o.a. geschikt voor de Rexel Large Office-, Mercury Departmental-, Wide Entry- en Auto+-papierversnipperaars. De flessen zijn vormgegeven als knijpfles, waardoor u ze makkelijk gebruikt en rechtstreeks aanbrengt op de snijmessen of in het oliereservoir. Wij raden olieflessen aan voor shredders met een brede invoermond en een automatisch oliesysteem. Voordat u de olie aanschaft, adviseren wij u om te kijken of uw versnipperaar hiervoor geschikt is. In onze productomschrijvingen leest u alle benodigde informatie, zodat u de juiste olie aanschaft!

Bestel een opvangzak mee en verwijder eenvoudig snippers uit uw papiervernietiger. In ons assortiment vindt u opvangzakken voor Leitz- en Rexel-papiervernietigers. Daarnaast bestelt u hier ook printpapier voor het afdrukken van documenten.

Veelgestelde vragen

Wat is shredder-olie?

Olie voor shredders is speciaal ontwikkeld voor een langdurig behoud en optimaal gebruik van uw papiervernietiger. De olie gebruikt u als sheet óf als fles, afhankelijk van uw type papiervernietiger.
 

Heeft u andere vragen over het bestellen van oliepapieren? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet tussen? Dan helpt onze klantenservice u graag even verder.