123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Polsbandjes

Koop hier uw festivalbandjes, gemaakt van vinyl of tyvek. Kies uit een breed assortiment aan polsbandjes in verschillende kleuren, zoals zwart, wit, rood en blauw. Ook bieden wij polsbandjes aan die u zelf kunt bedrukken met een laserprinter of simpelweg beschrijft met een stift of pen. Bestel voor 23:59 uur, dan heeft u uw bestelling morgen in huis!

Polsbandjes kopen? Bestel ze hier snel en eenvoudig!

Met polsbandjes maakt u makkelijk en snel onderscheid tussen uw bezoekers of tussen wie wel of niet heeft betaald. Gebruik daarvoor festivalbandjes in verschillende kleuren, zoals rood, blauw, geel en groen. Zo kunt u een rood festivalbandje gebruiken voor personen tot 18 jaar, een blauw polsbandje voor toegang tot een specifieke beurshal en een geel festivalbandje voor bezoekers met een VIP-plaats. Festivalbandjes zijn perfect voor dit soort situaties en ze zijn makkelijk vast te maken. Eenmaal vastgemaakt kunt u het polsbandje wel losmaken, maar niet meer opnieuw omdoen. Dit komt door de scheursluiting dat het polsbandje onklaar maakt na het verwijderen.

Polsbandjes gebruiken op verschillende manieren

Polsbandjes worden vaak gebruikt op evenementen en festivals om bezoekers te herkennen. De polsbandjes worden vaak bedrukt met het logo of de naam van het evenement. Polsbandjes worden niet alleen gebruikt op evenementen en festivals. Ze worden ook ingezet in ziekenhuizen en medische instellingen om patiënten te identificeren en medische informatie bij te houden. Dit helpt om medische fouten te voorkomen en zorgt ervoor dat patiënten de juiste zorg krijgen. Andere toepassingen van polsbandjes zijn onder andere het identificeren van gasten in hotels en resorts, het organiseren van kinderfeestjes en het promoten van een merk of een goed doel.

Evenementenbandjes zelf bedrukken

Polsbandjes kunt u makkelijk zelf bedrukken. De Avery polsbandjes die u op deze pagina vindt, bedrukt u met een laserprinter via de speciale Avery Design & Print software. De andere polsbandjes kunt u makkelijk met een pen of stift beschrijven.

Handig om mee te bestellen

Veelgestelde vragen

Waar kan ik festivalbandjes kopen?

Bij 123inkt.nl koopt u voordelig en snel festivalbandjes in verschillende kleuren, zoals blauw, wit, rood en groen. Als u uw polsbandjes voor 23:59 uur bestelt, heeft u deze morgen al in huis!

Kunnen polsbandjes tegen water?

Dit ligt aan het type polsbandje. Sommige festivalbandjes kunnen door langdurige blootstelling aan water, regen of zweet onleesbaar worden of zelfs loslaten. Let daarom op of de bandjes van uw keuze waterafstotend zijn. Bij 123inkt.nl bestelt u waterbestendige polsbandjes voor de laagste prijs.

Hoe kan ik een polsbandje losmaken zonder te knippen?

Hoewel polsbandjes vrij eenvoudig losgemaakt kunnen worden, is het vrijwel onmogelijk om deze opnieuw vast te maken. Dit komt door de microperforaties die in het plakgedeelte van het festivalbandje zitten. Zo voorkomt u onrechtmatig (her)gebruik van polsbandjes, zoals minderjarigen die een gebruikt polsbandje om doen om zo alcohol te kunnen kopen..


Heeft u nog vragen over het bestellen van polsbandjes? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.