123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Winactie zomer 2024 - bestel en maak dagelijks kans

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Printerkabels


Uw printer aansluiten op de USB-poort van uw computer? Dan heeft u een printerkabel nodig. Kies uw gewenste kabellengte en bestel er vandaag nog een!


Een printerkabel nodig? Bestel hem voordelig online

Een printerkabel sluit uw printer eenvoudig aan op de USB poort van uw computer. De standaard printerkabel bevat een vierkante USB type B aansluiting en een rechthoekige USB type A aansluiting. Vrijwel elke nieuwe printer wordt door de fabrikant zonder printerkabel geleverd. Toch kan een USB printerkabel handig, of zelfs noodzakelijk, zijn voor het:
  • Uitvoeren van de installatie
    Sommige modellen printers kunt u alleen installeren met een printerkabel. Vaak zijn dit de modellen zonder wifi-verbinding. Ook is de installatie van de printer vaak eenvoudiger via een USB printerkabel, doordat uw computer de printer automatisch detecteert als ‘nieuw apparaat’.
     
  • Printen zonder afhankelijk te zijn van draadloos netwerk
    Door een printerkabel te gebruiken, bent u niet afhankelijk van uw (draadloze) netwerk. Als u vaak last heeft van een trage of onstabiele wifi-verbinding is een printerkabel dé uitkomst!

Verschillende lengtes USB printerkabels

Printer kabels zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. Het is belangrijk dat de kabel lang genoeg is om de afstand tussen uw computer en printer te overbruggen. Let erop dat u hierbij de kabel niet te sterk buigt. De printerkabel kan hierdoor beschadigen. Ook wordt er een maximum kabellengte van 5 meter aangehouden, om storingen en signaalverlies te voorkomen. Met een kabelhouder organiseert u uw kabels, zodat uw werkplek overzichtelijk en veilig blijft.

Als u nog vragen heeft over het bestellen, bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.