123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Presentatie ringbanden

Wilt u graag uw papierwerk netjes en geordend presenteren? Gebruik dan een van onze presentatie ringbanden! Deze zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een offerte of een verkoopmap. Schaf nu een van onze presentatie ringbanden aan en u kunt direct aan de slag.

1 - 0 van 0

Presentatie ringbanden

Bestel presentatieringbanden om uw documentatie netjes aan te bieden

Presentatie ringbanden zijn te verkrijgen als ringband 2 rings, ringband 4 rings of ringband 23 rings. De papiergrootte van de presentatie ringbanden variëren tussen A3 mappen, A4 mappen en A5 mappen. De 2-rings A4 presentatiemap en de 4-rings presentatiemap bestaan ook in een XL variant. Deze variant is extra breed waardoor het geschikt is voor het gebruik van showtassen, die breder zijn dan A4 papieren. Maak onderscheid tussen onderwerpen in uw ringband met behulp van tabbladen. Ook deze zijn verkrijgbaar in een extra brede variant.

 

Personaliseer uw presentatie ringbanden

De mappen zijn te personaliseren dankzij de insteekhoezen op de voorkant en de rug. Wilt u het voorblad meegeleverd krijgen met de map? Dat kan met de Elba Polyvision mappen, waarbij u het voorblad online ontwerpt.

 

Optimaliseer uw ringband met behulp van scheidingsstroken, versterkingsringen en papierspanners. Met de scheidingsstroken verdeelt u de inhoud van uw presentatie ringband in verschillende vlakken. De versterkingsringen en papierspanners zorgen ervoor dat uw papieren netjes en stevig in uw presentatie ringband blijven zitten. Bij 123inkt koopt u alle benodigdheden om met uw presentatie ringbanden goed voor de dag te komen.


Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.