123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Sleutelhangers

Bent u op zoek naar een sleutelhanger? Daarmee heeft u altijd de juiste sleutel bij de hand. Koop hier sleutelhangers in verschillende kleuren, met een beschrijfbaar label of met Key Clip.

1 - 0 van 0

Sleutelhangers

Sleutelhanger kopen? Bestel ze hier voordelig

Met onze sleutelhangers ziet u direct welke sleutel op welk slot past. Schrijf op het label om welke sleutel het gaat en gebruik onze kunststof hoesjes om elke sleutel een eigen kleurtje te geven. Zo staat u nooit meer voor een dichte deur!

Onze Westcott-sleutelhangers met beschrijfbaar label koopt u in uw favoriete kleur, per 100 stuks. Bij de sleutelhanger van Durable zit de sleutel vlak achter de Key Clip. Daardoor is het label bij dit type altijd goed leesbaar. Naast sleutelhangers bestelt u bij ons ook eenvoudig sleutelringen in verschillende maten, om meerdere sleutels te bundelen.

Hoe kan ik mijn sleutels ordenen?

Om ze uit elkaar te houden, schuift u om elke sleutel een gekleurd hoesje. Een andere optie is om een sleutelhanger te kopen met een beschrijfbaar label. Op de beschrijfbare labels noteert u eenvoudig op welke kamer of kluis een sleutel past. Zo ziet u in een oogopslag of een sleutel toegang geeft tot uw kast of een geldkist. Het papierstrookje van de sleutelhanger is met allerlei soorten pennen te beschrijven.

Passen sleutelhoesjes of beschrijfbare sleutelhangers beter bij mij?

Welke oplossing het meest geschikt is, hangt af van uw situatie. Als er op uw werkplek tientallen items in een goed beveiligde sleutelkast hangen, adviseren wij om voor beschrijfbare labels te kiezen. Wilt u enkele huissleutels uit elkaar houden? Dan is het wellicht beter om hier gekleurde sleutelhoesjes voor te gebruiken. Als u de sleutelbos dan onverhoopt een keer kwijtraakt, is deze niet te herleiden naar uw huisadres.

Kan ik het beste kiezen voor een sleutelhanger of een textielkoord?

Een sleutelhanger is voor een gemiddelde sleutelbos de beste oplossing. Is een sleutelhanger voor u niet groot genoeg of draagt u een sleutel liever aan een keycord? Keycords hebben een grote lus, waarmee u de sleutel om uw nek hangt. Deze lus kan ook dienen als lang handvat, zodat u de sleutels sneller terugvindt in uw tas. Lijkt een keycord u handig? Bekijk dan eens onze textielkoorden.

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u een vraag over het bestellen van een sleutelhanger? Bekijk dan eens onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier staan de antwoorden op veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u graag op weg.