123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Winactie zomer 2024 - bestel en maak dagelijks kans

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Sleutelkasten

 

Wilt u uw sleutels overzichtelijk en veilig op één plaats bewaren? Dan is een sleutelkast de oplossing! Zowel voor binnen als buiten hebben wij veilige sleutelkastjes en sleutelkluizen in ons assortiment. U koopt ze hier eenvoudig online.


Veilige sleutelkast nodig? U koopt hem hier!

In een sleutelkast bergt u al uw sleutels veilig op, zodat u nooit meer rondslingerende sleutels in huis heeft. Met een hoofdsleutel of een code heeft u toegang tot de sleutelkast. Genummerde haakjes en gekleurde sleutelhangers houden de inrichting van het sleutelkastje overzichtelijk. Sommige werken zelfs met Key Clips: speciale sleutelhangers die u met het etiket naar voren in de kast klikt. Hierdoor is het etiket altijd direct leesbaar bij het openen van het deurtje!

Handige sleutelkast voor binnen

Voor zakelijk gebruik zijn sleutelkastjes ideaal, bijvoorbeeld om sleutels van bedrijfsauto’s of opslagruimtes in te bewaren. Zo beheert u eenvoudig het gebruik van gedeelde sleutels in uw bedrijf en heeft u bovendien direct inzicht in ontbrekende sleutels. Ook thuis helpt een sleutelkast het overzicht te bewaren. Sleutels van uw schuur, garage, fiets of zelfs uw geldkist bergt u veilig op, en eventuele reservesleutels kunt u er ook in kwijt. Al uw sleutels hangen op een centrale plaats in huis: zo hoeft u nooit meer naar uw sleutelbos te zoeken.

Veilige sleutelkluis voor buiten

Wilt u buiten sleutels bewaren, dan is een sleutelkluis veiliger: deze is beter bestand tegen weersinvloeden en biedt extra bescherming tegen openbreken. De kluis is voorzien van een cijferslot, dus alleen degenen met de code hebben toegang tot de sleutels. Dit komt goed van pas wanneer u thuiszorg krijgt: via de sleutelkluis met cijferslot kan de thuiszorg altijd naar binnen, ook als u in een noodsituatie verkeert. En raakt u óf een van uw huisgenoten wel eens een huissleutel kwijt? Dan zorgt een sleutelkluis ervoor dat u nooit meer voor een dichte deur staat!
Als u nog vragen heeft over het bestellen, bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.