123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Winactie zomer 2024 - bestel en maak dagelijks kans

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Stempels en toebehoren

Stempels en andere stempelbenodigdheden zijn geschikt voor zakelijke- en hobbymatige doeleinden. Bij ons vindt u diverse stempels, stempelhouders en meer. Vandaag besteld, morgen in huis!

1 - 0 van 0

Stempels en toebehoren

Bestel uw stempels online

Of u nu op zoek bent naar een datumstempel, zelfinktende stempel of een gepersonaliseerde stempel; bij ons bestelt u dit allemaal eenvoudig online. Wij hebben een ruim aanbod van verschillende stempels en toebehoren zoals stempelhouders en stempelinkt. Bij ons koopt u ook stempelkussens voor handstempels.

Wat is een zelfinktende stempel?

Een zelfinktende stempel is voorzien van een ingebouwd stempelkussen. Het voordeel hiervan is dat uw stempelkussen altijd inkt bevat en dat u minder handelingen uitvoert. Bovendien scheelt het ruimte op uw bureau of in uw lade. Een stempelkussen verwisselt u heel eenvoudig. Welke u nodig heeft, is afhankelijk van het merk en het model van uw stempel. Hier vindt u stempelkussens voor diverse typen Trodat-, Colop- en Reiner-stempels. Daarnaast zijn onze stempelkussens in verschillende kleuren te bestellen: zwart, rood, blauw en groen.

Zelfinktende stempels zijn uitermate geschikt voor op kantoor. Wij hebben datumstempels, woordstempels, numeroteurs en gepersonaliseerde tekststempels. Bestempel uw bedrijfsformulieren om aan te geven welk document is verzonden of welke factuur nog betaald moet worden. Het formaat en de inktkleur van een stempel verschilt per product.

Stempelinkt voor verschillende ondergronden

Welke stempelinkt u kiest, is afhankelijk van de ondergrond die u gaat bestempelen. Voor papier en karton kiest u de stempelinkt van Trodat. Deze inkt is op waterbasis en is verkrijgbaar in zwart, rood, blauw en groen. De permanente stempelinkt van Noris is op alcoholbasis en waterbestendig. Naast papier en karton is deze inkt ook geschikt voor verschillende oppervlakken zoals textiel, hard kunststof, hout en metaal.

Hobbystempels voor een creatief project

Voor uw creatieve projecten zijn hobbystempels perfect. Deze zijn ook zeer geschikt voor kinderen. Met een hobbystempel geeft u een vrolijke twist aan ieder knutselwerk. Wij hebben hobbystempels met verschillende figuren en teksten. Ook hebben wij nog veel meer hobbyartikelen die goed van pas kunnen komen tijdens een creatief project!

Textielstempels voor verschillende stoffen

Met een speciale textielstempel kunt u op verschillende soorten stof stempelen. U bestempelt er kleding, tassen, schoenen en ander textiel mee. De textielstempel is voorzien van letters en cijfers waarmee u zelf een stempelplaatje kunt maken van maximaal 4 regels van elk 20 letters. De afdrukken van een textielstempel zijn wasmachinebestendig. Wel zo handig als u afdrukken maakt op kleding!

Accessoires voor uw stempel

Naast stempels hebben wij ook stempelaccessoires die handig kunnen zijn voor u. Maakt u gebruik van meerdere stempels? Bekijk onze handige stempelhouder voor 8 stempels eens. Hieraan hangt u al uw stempels netjes op, zodat u ze altijd bij de hand heeft.

Bent u op zoek naar stempelinkt of stempelkussens? Wij hebben deze producten in verschillende kleuren in ons assortiment zitten.

Misschien ook interessant voor u

Wij hebben diverse producten die goed van pas kunnen komen wanneer u stempels gebruikt:
 

Veelgestelde vragen

Welke inkt is geschikt voor een stempelkussen?

Stempelinkt is er in twee soorten: op waterbasis en alcoholbasis. Het merk Noris produceert stempelinkt op alcoholbasis. De stempelinkt van het merk Trodat is geproduceerd op waterbasis. Bekijk de verschillende kenmerken op onze website en bestel eenvoudig bij 123inkt.nl.

Wat is een stempelprinter?

Met de stempelprinter van COLOP maakt u snel en gemakkelijk een kleurenafdruk op verschillende oppervlakken. Dit doet u door het apparaat in één vloeiende beweging van links naar rechts te schuiven. De printer verbindt u via wifi met uw smartphone, laptop, tablet of via een USB-kabel met uw pc.

De stempelprinter komt met een gratis app waarmee u ontwerpen kunt maken. De app bevat allerlei sjablonen die u kunt gebruiken en bewerken. Het is ook mogelijk uw eigen afdrukken te ontwerpen met de app.

Gebruik de COLOP stempelprinter om verjaardagskaarten, labels, uitnodigingen en nog veel meer te personaliseren. Met de COLOP print u op allerlei absorberende oppervlakken zoals papier, karton, labels en etiketten. Ook voor een inktcartridge voor deze stempelprinter bent u bij ons aan het juiste adres.

Als u nog vragen heeft over het bestellen van stempels en toebehoren, bekijk dan onze ‘Vraag en antwoord’ pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.