123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Tabkaarten

Bestel hier diverse kartonnen en plastic tabkaarten. In ons assortiment vindt u genummerde tabs, A-Z tabs en systeemkaarten. Bestel vóór 23.59 uur, dan heeft u uw bestelling morgen in huis!

1 - 0 van 0

Tabkaarten

Tabkaarten nodig? Bestel eenvoudig online

Tabkaarten zijn zeer geschikt voor het ordenen en structureren van documenten. Onze tabkaarten hebben een grijze kleur en zijn voorzien van de letters A-Z. Daardoor zijn al uw documenten netjes op alfabet gesorteerd en vindt u ze snel terug. De tabkaarten kunt u gebruiken voor uw kaartenbak, indexkast of archiefdoos. Wij hebben tabkaarten in onder andere A3-, A4- en A5-formaat.

Tabkaarten gebruikt u veelal in combinatie met systeemkaarten in een kaartenbak of archiefkast. Deze kleine kaarten worden vaak gebruikt om bijvoorbeeld adresgegevens of telefoonnummers op te schrijven. Wij hebben systeemkaarten met ruiten of lijnen, maar ook blanco systeemkaarten. Hiermee heeft u wat meer vrijheid voor het noteren en organiseren van uw informatie.

Eigenschappen van tabkaarten

Om de documenten in uw ordner of multomap netjes te sorteren en opbergen gebruikt u indexbladen of tabbladen. Let bij het bestellen op de volgende eigenschappen zodat u de juiste bladen voor uw map bestelt:
 • Soorten tabs
  Indexbladen en tabbladen hebben A-Z tabs of genummerde tabs. U kunt ook kiezen voor blanco tabs waar u zelf een tekst op schrijft om de inhoud te sorteren.
 • Aantal tabs
  Hoe meer documenten u wilt ordenen, hoe meer tabs u nodig heeft. In ons assortiment vindt u bladen met minimaal 5 en maximaal 100 tabs.
 • Aantal gaten
  Niet elke map heeft hetzelfde aantal gaten. Kies daarom index- of tabbladen met het juiste aantal gaten voor uw map. Hier vindt u onder andere 4-gaats, 11-gaats en 23-gaats bladen.
 • Formaat
  Wij hebben indexbladen en tabbladen van A4- en A5-formaat.
 • Materiaal
  Onze bladen zijn gemaakt van karton of plastic. Gebruik een stift of pen om op de kartonnen bladen te schrijven. Om plastic te beschrijven gebruikt u een permanent marker.
 • Kleur
  Hier vindt u index- en tabbladen in de kleuren: wit, grijs of zwart. Wij hebben ook gekleurde bladen.
 • Bedrukbaar
  Wilt u uw tab- of indexbladen bedrukken? Kies dan voor de bedrukbare bladen van Leitz Cosy of Avery.

Misschien ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Wat zijn tabkaarten?

Tabkaarten zijn kaarten waarmee u systeemkaarten of documenten rangschikt in een systeemkaartenbak. Ze hebben een omhoogstekend deel dat vaak is voorzien van een letter. Dankzij deze tabs zet u de systeemkaarten in uw kaartenbak op alfabetische volgorde. Zo vindt u snel de informatie die u nodig heeft.

Waar zijn tabkaarten van gemaakt?

Tabkaarten zijn gemaakt van stevig polypropyleen. Dit materiaal wordt ook wel PP genoemd. Het is een stevige en onschadelijk kunststof. Daarnaast kan PP-plastic eenvoudig en volledig gerecycled worden.

Welke tabkaarten gebruik ik voor een indexkast?

Tabkaarten in A4-formaat worden het meest gebruikt in een indexkast. Deze tabkaarten hebben A-Z tabs een afmeting van 297 x 210 mm. Uw documenten bewaart u daardoor liggend. Om uw papieren nog beter te ordenen gebruikt u een A4 tussenschot.
 
Als u nog vragen heeft over het bestellen van tabkaarten, bekijk dan onze ‘Vraag en antwoord’ pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.