123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Win een PlayStation 5 t.w.v. € 550!

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Textieltang


Op deze pagina bestelt u textielpistolen met bijbehorende schietdraden en -naalden. Met behulp van het labelpistool bevestigt u snel labels, prijskaartjes en meer op textiel, kleding en lederwaren.


Label snel en makkelijk textiel met een textielpistool

Label textiel en lederwaren met het schietpistool van Sigel. U bestelt bijbehorende schietnaalden en schietdraden mee. Zo haalt u alles in één keer in huis. Bestel uw textielpistool en ga direct aan de slag!

Schietnaalden voor textieltang

Naast het toestel vindt u bij ons ook bijbehorende schietnaalden. Wanneer de labelpistool-naald na verloop van tijd stomp is geworden, vervangt u hem direct door een nieuw exemplaar. Handig om mee te bestellen, want zo komt het werk nooit stil te liggen. De naalden hebben een diameter van 2 mm en verkopen wij per vijf stuks.

Prijskaartjes voor textieltang

  • Schietdraad 25 mm
    Deze verpakking bevat 2000 schietdraadjes met een lengte van 25 mm. Deze korte afmeting is perfect om het schietdraad aan één kaartje of label te bevestigen. Daarnaast is deze afmeting geschikt voor het doorboren van dunner textiel.
  • Schietdraad 45 mm
    Deze verpakking bevat 2000 schietdraden met een lengte van 45 mm. Deze langere afmeting is perfect om het schietdraad aan meerdere kaartjes of labels te bevestigen. Daarnaast is deze afmeting geschikt voor het doorboren van dikker textiel.

Prijskaartjes voor textieltang

Ook bestelt u hier bijbehorende prijskaartjes voor de textieltang. Met behulp van het schietdraad bevestigt u de prijskaartjes aan het textiel of de lederwaren. De prijskaartjes zijn gemaakt van karton en hebben vier lijnen. Op de lijnen zet u met balpennen of markers bijvoorbeeld de prijs, maat en andere informatie. Verder hebben de kaartjes een handig perforatiegat. Wilt u het perforatiegat groter maken? Gebruik dan één van onze perforatoren.

Mogelijk ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Waarvoor wordt een textielpistool gebruikt?

Een textielpistool gebruikt u voor het labelen van kleding, textiel en lederwaren. Met het toestel en het schietdraad bevestigt u labels aan kleding, zonder deze te beschadigen.

Voor wie is een textielpistool handig?

Iedereen met een eigen kledingzaak, boetiek of marktkraam. Met een textielpistool bevestigt u namelijk eenvoudig prijskaartjes en labels aan kleding die u verkoopt.

Hoe wordt een textielpistool gebruikt?

Steek een clip met schietdraden in de opening aan de bovenkant van het labelpistool. Plaats de naald door de opening van het label of prijskaartje. Prik met de naald door het textiel of leer en druk hierbij het handvat goed in. Het prijskaartje is nu bevestigd aan het kledingstuk!

Heeft u vragen over het bestellen van het inschietpistool? Kijk op onze ‘Vraag en antwoord’-pagina waar veelgestelde vragen worden beantwoord. Staat uw antwoord er niet tussen? Dan helpt onze klantenservice u graag verder.