123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Cyber Monday

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Cyber Monday!

Tijdschriftencassettes

Heeft u een grote verzameling tijdschriften of bijvoorbeeld een wachtkamer met brochures die u zou willen ordenen? Een tijdschriftencassette zou de perfecte oplossing voor u kunnen zijn. Bij ons koopt u tijdschriftencassettes in verschillende formaten, zodat u al uw magazines kan opbergen.

Tijdschriftencassettes

Tijdschriftencassettes bestelt u bij 123inkt

Zorg voor een opgeruimd gevoel met behulp van een tijdschriftencassette. Of u nu tijdschriften, brochures of documenten wilt opbergen, met behulp van een tijdschriftencassette zet u ze veilig en geordend weg. De standaard tijdschriftencassettes zijn voorzien van labelruimte, zodat u vanaf beide kanten kunt zien wat er in de cassette zit. Naast het standaardformaat kunt u ook kiezen voor een jumbo tijdschriftencassette. Hier past ruim drie keer zoveel in ten opzichte van het standaardformaat. Ze worden geleverd met verwijderbare tussenschotten, waardoor u ook dikkere documenten op kunt slaan. 
 

Naast verticale tijdschriftencassettes hebben we ook horizontale tijdschriftencassettes. Deze zijn ideaal voor het archiveren van tijdschriften of documenten in een kast of archiefrek. Bij ons vindt u de cassette die u nodig heeft.


Kijkt u ook eens naar onze tijdschriftenhouders en boekensteunen. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.