123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Boekensteunen

Op zoek naar een oplossing voor omvallende boeken en rondslingerende tijdschriften? De handigste boekensteunen en tijdschriftenhouders koopt u hier direct online!

1 - 0 van 0

Boekensteunen

Boekensteun of tijdschrifthouder nodig? Koop ze voordelig online!

Houd uw werkplek overzichtelijk door uw boeken, ordners en tijdschriften netjes op te bergen. Maar welke steun is geschikt voor uw situatie? Wij leggen kort de verschillende soorten steunen uit.

Verschil tussen boekensteunen, ordnersteunen en tijdschriftenhouders

Boekensteunen, ordnersteunen en tijdschriftenhouders hebben precies hetzelfde doel: producten ondersteunen en zorgen dat ze niet omvallen. Alle drie de standaarden richten zich echter op een andere productgroep. Dit zijn de verschillen:
 • Boekensteunen
  Door een boekensteun blijven uw boeken netjes overeind staan. U kunt hiermee uw boekenkast of planken aan de muur netjes organiseren. Boekensteunen zijn er in verschillende soorten en maten. Zo kunt u kiezen voor een minimalistisch ontwerp of een opvallend design. Boekensteunen komen in twee uitvoeringen: de ene variant gebruikt het eigen gewicht om de boeken tegen te houden en de andere variant gebruikt het gewicht van de boeken. Deze laatste variant schuift u als een plaat onder de boeken.
   
 • Ordnersteunen
  Ordnersteunen zijn speciaal ontworpen voor ordners en grote, zware boeken. Hierbij kunt u denken aan atlassen of encyclopedieën. Deze steunen zijn extra hoog en steviger dan boekensteunen. Ordnersteunen zijn, net als boekensteunen, verkrijgbaar in twee uitvoeringen.
   
 • Tijdschriftenhouders
  Tijdschriftenhouders bestaan uit verschillende compartimenten. In deze sorteerrekken bergt u onder andere tijdschriften, maandbladen, catalogussen, stripboeken en kranten op. Dankzij de verschillende steunen blijven uw tijdschriften beter overeind staan. Ook zijn ze eenvoudig per onderwerp of formaat te sorteren. Vaak staat een tijdschriftenhouder los in huis en past deze bij het interieur.
Als u nog vragen heeft over het bestellen, bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.