123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Gaming toetsenborden

Koop hier uw game toetsenbord voor de laagste prijs. Kies uit een mechanisch toetsenbord, toetsenborden met RGB-kleuren of zelfs beide. De toetsen hebben een lichte aanslag en geven een fijn klikgeluid of zijn helemaal stil. Voor 23:59 uur besteld is morgen in huis!

Gamer toetsenbord kopen? Goedkoop en snel in huis!

Duik vol zelfvertrouwen in de volgende online speelsessie of programmeer de sterren van de hemel met het perfecte mechanische gaming toetsenbord. Onze game keyboards hebben een lichte toetsaanslag, waardoor er altijd snel gereageerd kan worden in de meest nauwe situaties. Een mechanisch keyboard is ergonomisch verantwoord, waardoor grote programmeertaken of lange speelsessies geen probleem zijn.

Waarom een game toetsenbord gebruiken?

Gaming toetsenborden zijn uitgebreider ten opzichte van normale keyboards. Zo zijn de toetsen te vervangen, is het toetsenbord te personaliseren met RGB-kleuren en typen de toetsen een stuk comfortabeler doordat de toets minder ver ingedrukt hoeft te worden. Een game toetsenbord wordt ook wel een mechanisch toetsenbord genoemd. De toetsenborden hebben mechanische schakelaars die afzonderlijk van elkaar werken. Bij een normaal toetsenbord zijn alle toetsen verbonden via een membraan wat vaak snel vervaagt. Een game toetsenbord heeft een langere levensduur dan een normaal toetsenbord. De voordelen van een mechanisch toetsenbord zijn dus:
  • Afzonderlijk vervangbare toetsen
  • RGB-kleuren
  • Lange levensduur
  • Toetsen minder ver indrukken

Gaming toetsenbord met verschillende schakelaars

Een game toetsenbord is in vele opzichten een verbetering vergeleken met een normaal keyboard. De toetsen kunnen afzonderlijk van elkaar vervangen worden, waardoor je nog meer personalisatie kunt toevoegen. Losse toetsen worden vaak in drie types verdeeld. Deze toetsen geven allemaal een ander vingergevoel tijdens het typen. U koopt een gaming toetsenbord met een bepaalde kleur toetsen. De kleur is te zien als u de toets van het toetsenbord afhaalt. Deze zijn later altijd nog te vervangen voor een andere kleur:

Rode switch

De rode toetsen op een mechanisch toetsenbord zijn perfect voor gamers. Deze toetsen, ook wel switches genoemd reageren zeer snel en er is minder kracht nodig om de toets langer ingedrukt te houden. Voor een game toetsenbord is dit heel fijn, aangezien reactiesnelheid tijdens het gamen essentieel is voor een geslaagde speelsessie. Daarbij komt ook dat een rode switch op een gamer toetsenbord niet hoorbaar of voelbaar is.

Blauwe switch

De blauwe switches zijn weggelegd voor degene die veel typen. Programmeurs kiezen vaak voor deze optie op hun mechanische toetsenbord. Tijdens het typen hoort u een hardere klik als er een toets wordt ingedrukt ten opzichte van een normaal toetsenbord. Hierdoor weet u altijd wanneer er een toets goed is ingedrukt en kunt u deze sneller loslaten. Zo typt u sneller zonder moe te worden. Perfect voor de programmeur of schrijver die een deadline moet halen.

Bruine switch

Een bruine switch is een combinatie van de rode en blauwe switch. Een mechanisch toetsenbord wat bruine switches heeft zal een voelbare feedback en tegenkracht hebben tijdens het typen. Deze toetsen worden vaak op een game toetsenbord gezet als er naast het gamen ook veel getypt moet worden.

Mechanisch toetsenbord met RGB-kleuren

Een gaming toetsenbord beschikt over RBG-kleuren. Bij ons vindt u verschillende mechanische toetsenborden met deze optie. RGB houdt in dat u het gehele toetsenbord kunt verlichten met een scala aan kleuren, waardoor zelfs in het donker het toetsenbord goed te zien is. Vaak zijn de kleuren ingedeeld in lichteffecten die over het toetsenbord worden geprojecteerd, maar dit is ook zelf aan te passen.

Gamer toetsenborden zijn extra veilig

Als er lang achter de computer wordt gezeten wordt het zo nu en dan tijd om wat te drinken. Het laatste wat we willen is uitdrogen tijdens een heftige online speelsessie of tijdens het oplossen van bugs in de code van uw programma. Zo wordt er ook wel eens wat gemorst tijdens het bezig zijn. Gelukkig vindt u bij ons verschillende gamer toetsenborden die bestand zijn tegen morsen tot wel 120 ml. Daarnaast is een mechanisch toetsenbord te vergrendelen met een Keyboard Lock. Als u deze functie aanzet kan er niemand anders aanpassingen maken in uw openstaande documenten of programma’s. De toetsen zijn dan niet meer in te drukken.

Ook handig om mee te bestellen

Waarom een game toetsenbord?

Een game toetsenbord is uitgebreid te personaliseren met verschillende toetsen en RGB-kleuren. Een gamer toetsenbord typt sneller en u hoeft minder kracht te zetten om acties uit te voeren. Zo reageert u altijd het snelst en typt u zeer efficiënt.

Wat is het snelste toetsenbord?

Een mechanisch toetsenbord met rode switches reageert het snelst. Deze toetsen hoeven minder diep ingedrukt te worden om feedback te genereren. Daarbij zijn deze toetsen niet hoorbaar of voelbaar.

Hoelang gaat een mechanisch toetsenbord mee?

De levensduur van een gaming toetsenbord is jaren langer ten opzichte van een normaal toetsenbord. Een normaal keyboard heeft een membraan onder de toetsen zitten, wat de feedback registreert. Dit onderdeel vergaat redelijk snel en kan niet vervangen worden. Een mechanisch toetsenbord heeft toetsen en switches die apart van elkaar vervangen kunnen worden.


Heeft u nog vragen over het bestellen van een game toetsenbord? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.