123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Visitekaartmap

Berg uw visitekaartjes overzichtelijk op in een handige visitekaartmap. Zo beschadigen de kaartjes niet en bladert u eenvoudig door uw contacten. Bestel direct uw visitekaartmap en verlies nooit meer een telefoonnummer!

1 - 0 van 0

Visitekaartmap

Bestel een visitekaartmap en berg al uw visitekaartjes op

Een bezoekje aan een beurs, evenement of netwerkborrel begint én eindigt vaak met een hoop visitekaartjes. U neemt uw eigen kaartjes mee om uit te delen en komt terug met de contactgegevens van interessante, nieuwe zakenrelaties. Maar eenmaal thuis of op kantoor belanden veel visitekaarten vaak in een la, en voor u het weet bent u ze vergeten of kwijt. Een visitekaartmap voorkomt dat: u gebruikt deze om uw visitekaartjes te beschermen en te bewaren. Zo slingeren ze niet meer rond en heeft u bovendien direct inzicht in alle personen die u heeft gesproken op het evenement.

Soorten visitekaartmappen

Een visitekaartmap moet vooral beschermen, maar mag er natuurlijk ook wel een beetje mooi uitzien. Daarom verkopen wij onder andere visitekaartmappen in luxe lederlook, die niet misstaan op een chic bureau. De visitekaartmappen kunnen groot of klein zijn, met ruimte voor 40 tot wel 400 kaartjes. Is dat niet genoeg? Dan kunt u ook een mooie ringband aanschaffen en deze zelf vullen met speciale, losse visitekaart showtassen. Zo kunt u uw collectie visitekaartjes blijven uitbreiden: u voegt simpelweg nieuwe showtassen toe als alle vakjes vol zijn. Voor onderweg raden wij een compact visitekaartetui aan. Dit biedt vanwege de verstevigde buitenkant nét iets meer bescherming en past bovendien makkelijk in een jas- of broekzak.

Uw eigen visitekaarten in een visitekaartmap

Visitekaartmappen zijn ideaal voor het bewaren van verkregen visitekaartjes, maar u kunt ze natuurlijk ook vullen met uw eigen kaarten. In onze webshop bestelt u eenvoudig vellen met blanco visitekaartjes, om deze vervolgens zelf te bedrukken met uw eigen printer. Handig! Op zoek naar andere oplossingen om uw visitekaartjes te bewaren? Bekijk dan ook onze visitekaarthouders.


Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.