123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Laptoptassen

Een laptoptas voor dames en heren, een stevige rugzak of trolley; bij ons koopt u laptoptassen met laagsteprijsgarantie. Elke tas is ontworpen om uw laptop goed te beschermen tegen stoten, krassen en vuil. Bestel vandaag uw laptoptas, en ontvang de bestelling morgen al thuis.
1 - 0 van 0

Laptoptassen

Goedkope laptoptas kopen voor de laagste prijs

Het kopen van de perfecte laptoptas is een investering in uw dagelijks comfort en persoonlijke stijl. Laptoptassen hebben een speciaal vak voor uw computer en extra ruimte voor al uw accessoires. Bij ons vindt u laptoptassen die uw kostbare apparaat beschermen.

Zo kiest u de juiste maat laptoptas

Soms staan er bij laptoptassen alleen de afmetingen in inches vermeld. Om er zeker van te zijn dat u de juiste maat laptoptas koopt, vindt u hier een overzichtelijke tabel met de afmetingen in inchmaten en centimeters.
 
Inch Lengte x hoogte van het scherm Diagonale lengte van het laptopscherm
10,1 inch 22,4 x 12,6 cm 25,7 cm
11,6 inch 25,7 x 14,5 cm ml 29,5 cm
12,3 inch 27,2 x 15,3 cm ml 31,2 cm
13,3 inch 29,4 x 16,6 cm 33,8 cm
14 inch 31 x 17,4 cm 35,6 cm
15,6 inch 34,5 x 19,4 cm 39,6 cm
17,3 inch 38,3 x 21,5 cm 43,9 cm

* de afmetingen in de tabel zijn de verhoudingen van het scherm, exclusief de omranding.

Verschillende soorten laptoptassen voor diverse draagstijlen

Met verschillende soorten laptoptassen is er voor ieder wat wils. Hieronder verkennen we de verschillende soorten laptoptassen die zijn ontworpen voor diverse draagstijlen:
  • Laptop schoudertassen: professionaliteit en gemak staan voorop. De schoudertassen zijn ideaal voor zakelijke gebruikers.
  • Laptop rugzakken: comfort kenmerkt de laptop rugzak. Deze laptoptas is perfect voor studenten en professionals die waarde hechten aan ergonomie en extra ruimte voor dagelijkse benodigdheden.
  • Laptoptrolleys: de reiziger die vaak onderweg is, waardeert de praktische voordelen van een trolley. Met wieltjes en een uittrekbare handgreep voor moeiteloos transport is een laptoptrolley ideaal voor lange reizen.
  • Sleeves: voor een lichtgewichte bescherming bieden sleeves een compacte oplossing zonder onnodige ruimte in te nemen.
De variatie in laptoptassen die u bij ons koopt is breed en veelzijdig. Dit zorgt ervoor dat u een tas kiest die niet alleen uw laptop beschermt, maar ook perfect aansluit bij uw draagvoorkeuren.
druppie geeft een tip
TIP!
een sleeve of schoudertas voor uw laptop heeft vaak een extra vak voor kleine accessoires, zoals een computermuis of USB-stick.

Handig om mee te bestellen

Veelgestelde vragen

Welke laptoptas is de beste?

De beste laptoptas hangt af van uw persoonlijke behoeften en stijlvoorkeuren. Kies een tas die beschermt én past bij uw levensstijl. Bij 123inkt.nl koopt u verschillende laptoptassen die in verscheidene situaties perfect zijn. Bestel vandaag en ontvang uw bestelling morgen thuis.

Hoe groot moet een laptoptas zijn?

Een laptoptas moet groot genoeg zijn om uw laptop comfortabel en veilig in op te bergen. Houd er rekening mee dat u extra ruimte overlaat voor accessoires, documenten en andere dagelijkse benodigdheden.

Is een laptoptas nodig?

Ja, om uw laptop zo goed mogelijk te beschermen raden wij van 123inkt.nl aan om een laptoptas te gebruiken. Zo wordt uw laptop beschermd tegen krassen en vuil en zorgt u ervoor dat uw laptop een langer leven heeft. Bij 123inkt.nl koopt u vandaag uw laptop en ontvangt u deze morgen al in huis.


Heeft u vragen over het bestellen van laptoptassen? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij of heeft u aanvullende vragen? Dan helpen de medewerkers van onze klantenservice u graag verder. Zij staan op werkdagen van 8.00 tot 00.00 uur voor u klaar.