123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Etiketten voor labelsystemen

Koop hier etiketten voor uw labelprinter of beletteringsysteem. Kies uit verschillende merken, zoals Dymo, Brother, Epson en Leitz. Hier zoekt u etiketten op merk en vervolgens op etiketnummer, systeem of tapenummer. Etiketten voor uw labelprinter koopt u in verschillende formaten en met verschillende opties. Hittebestendige labels, zelfklevende etiketten, kledingetiketten en meer!
1 - 0 van 0

Etiketten en labels bestellen voor uw labelprinter doet u hier!

Een belettering- of labelprinter is handig bij het ordenen van mappen, archieven of producten. Door een herkenbaar etiket kunt u documenten op de juiste plek opbergen en makkelijk terugvinden. Bij ons bestelt u snel en eenvoudig alle benodigde etiketten, linten, cartridges en tapes voor uw labelprinter.

Welke etiketten heb ik nodig voor mijn labelprinter?

Welke etiketten geschikt zijn voor uw labelprinter, ziet u aan het nummer van uw labelsysteem, etiket, tape of film. Op de verpakking van uw product kunt u dit nummer vaak terugvinden. Als u eenmaal uw merk heeft gekozen, kunt u verder zoeken op dit nummer. Zo kiest u altijd de juiste etiketten of labels voor uw apparaat.

Verschillende soorten etiketten en labels

Een beletteringsysteem of labelprinter kan verschillende soorten etiketten en labels gebruiken. U kiest uit verschillende soorten etiketten en labels voor uw labelprinter. Kies bijvoorbeeld voor hittebestendige etiketten als u met hoge temperaturen werkt. Doet u uw werk in het donker? Dan kunt u glow in the dark labels kopen. Als u simpelweg op kantoor uw documenten wilt organiseren, zijn papieren etiketten een slimme keuze. In ons assortiment vindt u nog veel meer verschillende soorten etiketten voor uw labelsysteem of belettering-apparaat.

Een labelsysteem gebruiken met uw etiketten

Als u een labelprinter gebruikt voor uw etiketten, moet u de labelprinter aansluiten op een computer om het etiket te kunnen bedrukken. Vaak gaat dit gepaard met speciale software, waar u het formaat kiest en daarna typt wat u op het etiket wilt zetten. Een beletteringsysteem is een printer die op zichzelf werkt. U heeft hierbij geen apparaat nodig met speciale software. Op een beletteringsysteem zit een toetsenbord, waar u de tekst voor op het label of etiket mee invoert.

Verwante producten

Veelgestelde vragen

Wat is een thermisch etiket?

Thermische etiketten hebben een warmtegevoelige coating. Deze kunnen alleen bedrukt worden met een thermische printer. De printer verwarmt de bovenste laag van het etiket, waardoor er een afdruk ontstaat op het label.

Waar koop ik etiketten voor labelprinters?<

Bij 123inkt.nl kiest u uit verschillende merken etiketten. U gebruikt de etiketten voor labelprinters en beletteringsystemen. Bij 123inkt.nl koopt u uw etiketten altijd met de laagsteprijsgarantie.

Wat zijn zelfklevende etiketten?

Een zelfklevend etiket heeft een lijmlaag aan de achterkant. Als u het bedrukte etiket uit uw labelprinter pakt, kunt u het gelijk ergens opplakken. Dit is vergelijkbaar met een sticker.


Heeft u nog vragen over het bestellen van etiketten voor labelprinters en beletteringsystemen? Bekijk dan onze ‘Vraag en antwoord’ pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.