123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Epson printer top 5

Epson printer top 5

Bestel hier een Epson printer voor ieder (thuis)kantoor. Deze top 5 van beste Epson printers is door onze printerexperts zorgvuldig samengesteld. De multifunctionele A4-kleurenprinters beschikken over diverse handige functies, zoals wifi, dubbelzijdig printen (duplex), mobiel printen en/of automatische documentinvoer (ADF). Dankzij deze eigenschappen en hoge printsnelheden zijn deze alles-in-één printers stuk voor stuk uitstekende keuzes voor u.

Eigenschappen van Epson printers

Naast de standaard functies van een Epson printer, onderscheiden deze apparaten zich van andere printermerken door de uitstekende printkwaliteit van foto’s. Ideaal wanneer u, naast foto’s, ook grafieken, verslagen of andere kleurrijke documenten wilt printen. Daarnaast verbruiken printers van Epson minder inkt dan de apparaten van andere merken. Een ander voordeel is dat Epson printers 4 losse cartridges bevatten. Wanneer er één cartridge leeg is, vervangt u slechts één exemplaar. U maakt uw cartridges op die manier altijd helemaal op voor u ze vervangt. Fijn voor uw portemonnee en het milieu.

Capaciteit van Epson printers

De printers in deze top 5 zijn dankzij hun capaciteit en vermogen ideaal voor thuisgebruik. Ook voor een thuiskantoor of klein kantoor is een van deze apparaten uitstekend te gebruiken. De printers hebben een handige papierlade waar u voldoende vel in kwijt kunt zodat u niet vaak de lade bij hoeft te vullen. Om de inktcapaciteit van uw printer te verhogen, gebruikt u de 123inkt inktcartridges. In tegenstelling tot originele Epson cartridges zijn de inktpatronen van ons huismerk volledig gevuld met inkt. Hierdoor print u grotere hoeveelheden documenten én hoeft u de cartridges minder vaak te vervangen.

Compatibiliteit van Epson printers

De onderstaande printers werken gegarandeerd met de 123inkt huismerkcartridges of toners. Hiermee bespaart u gemakkelijk een hoop geld en zijn uw afdrukken van uitstekende kwaliteit. De huismerkproducten zijn speciaal ontworpen voor uw printer zodat ze altijd perfect werken. Bovendien krijgt u altijd levenslange garantie op deze printersupplies.

Gebruiksgemak van Epson printers

Om de productiviteit hoog te houden zijn deze 5 uitgekozen Epson printers eenvoudig te gebruiken. U start printopdrachten en kiest functies zoals dubbelzijdig printen in een handomdraai dankzij de gebruiksvriendelijke navigatie via een scherm, uw mobiel en/of de knoppen op de printer.

Kies voor topkwaliteit met een Epson printer

Epson werd in 1942 opgericht in Japan en begon in eerste instantie met het produceren van horloge-onderdelen. In 1968 bracht Epson ‘s werelds eerste digitale miniatuurprinter op de markt en in 1978 begon het bedrijf het de ontwikkeling van inkjetprinters. Acht decennia na de oprichting behoort Epson tot de grootste printerfabrikanten ter wereld.

Printen met de Epson iPrint-app

Of u nu wilt printen, kopiëren of scannen; met de Epson iPrint-app is dit allemaal mogelijk vanaf uw smartphone of tablet. Met de applicatie drukt u documenten en foto’s af wanneer u maar wilt en waar u ook bent. Zelfs als u zich aan de andere kant van de wereld begeeft, kunt u een printopdracht naar uw Epson printer sturen. Dankzij het intuïtieve en gebruiksvriendelijke ontwerp start u verschillende taken in de app:
  • Printen, kopiëren en scannen
  • Documenten scannen met de camera van uw mobiele apparaat
  • Documenten in de cloud of op uw device opslaan
  • Bestanden verzenden via e-mail
  • Inktniveaus en de status van uw printer controleren
  • Foto’s bewerken
  • Printerinstellingen wijzigen voor uw afdrukopdracht
De app biedt u tal van mogelijkheden om vanaf uw favoriete device te printen of andere opdrachten uit te voeren. De bovenstaande Epson printers zijn allemaal voorzien van de mobiel printen-functie, ideaal wanneer u het apparaat deelt met meerdere personen. Download de Epson iPrint-app gratis voor iOS in de Apple App Store of voor Android in de Google Play Store.

Epson printer kopen? Bestel snel en gemakkelijk

Met een van de bovenstaande 5 Epson printers kunt u rekenen op kwalitatief hoogstaande afdrukken. Bovendien bestelt u bij ons deze printers altijd met de laagsteprijsgarantie. Wij leveren uit onze eigen voorraad waardoor u de volgende werkdag al uw gloednieuwe Epson printer in huis heeft. Wilt u zich nog verdiepen in de verschillende printerseries van Epson, voor u een nieuw model aanschaft? Lees dan ons artikel voor meer informatie om een weloverwogen keuze te maken.

Misschien interessant voor u

Met alleen een Epson printer bent u er nog niet. U heeft natuurlijk ook inktcartridges en papier nodig om documenten af te drukken. Printerfabrikanten leveren daarnaast vaak geen USB-kabel mee. Voeg deze daarom direct toe aan uw bestelling. Bij ons vindt u al uw printersupplies tegen lage prijzen:
 

Veelgestelde vragen

Is Epson een goed merk?

De printers van Epson staan bekend om een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ze drukken foto’s en tekstdocumenten van een uitstekende kwaliteit af en verbruiken daarnaast minder inkt. Hierdoor zijn deze printers een waardevolle toevoeging voor thuis of een klein tot middelgroot kantoor. Bij 123inkt.nl bestelt u Epson printers voor de laagste prijs.

Hoelang gaat een Epson printer mee?

Een Epson printer gaat gemiddeld 5 jaar mee. Uiteraard hangt dit af van uw gebruik. Een printer die dagelijks intensief wordt gebruikt, heeft een kortere levensduur dan een printer die slechts een paar tekstdocumenten per maand afdrukt.

Als u nog vragen heeft over het bestellen van Epson printers, bekijk dan onze ‘Vraag en antwoord’ pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.