123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

HP Color LaserJet Pro

Op zoek naar HP Color LaserJet Pro toners? Zoek niet verder! Selecteer hier uw printertype en wij tonen een overzicht van de geschikte toners. U bestelt binnen enkele klikken de juiste HP Color LaserJet Pro toner voor de beste prijs!

1 - 0 van 0
Helaas, uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer een ander woord.

Bestel toners voor uw HP Color LaserJet Pro printer

HP Color LaserJet Pro printers zijn professionele laserprinters die documenten van hoge kwaliteit printen, zowel in kleur als in zwart-wit. Ze staan bekend om hun afdruksnelheid én printvolume: dankzij het gebruik van toners hebben HP Color Laserjet Pro printers een hogere capaciteit dan inkjetprinters. Hierdoor zijn deze modellen uitermate geschikt voor zakelijke omgevingen, zoals kantoren en scholen. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle HP Color LaserJet Pro printers, gesorteerd op typenummer. Vanaf hier hoeft u alleen maar op uw printertype te klikken en voor u het weet ziet u een lijst met passende toners. Makkelijker wordt het niet! Kunt u niet vinden wat u zoekt? Bekijk dan ook onze zoekfunctie op basis van HP tonernummer. Hiermee zoekt u toners op aan de hand van hun unieke nummer, zoals bijvoorbeeld de populaire HP 410A.

Altijd de goedkoopste HP Color LaserJet Pro toners

Zoals u in de lijst hierboven ziet, zijn er veel verschillende HP Color LaserJet Pro printers, elk met een eigen typenummer. Dit typenummer is opgebouwd uit een aantal letters en cijfers. U vindt het nummer op de zij- of de bovenkant van uw HP Color LaserJet Pro of in de handleiding. Nadat u op het juiste typenummer geklikt heeft, tonen wij u alle toners voor uw specifieke HP Color LaserJet Pro. U zult zien dat dit voor veel types zowel originele HP toners zijn als toners van het 123inkt huismerk. Onze eigen toners hebben een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van HP toners: ze zijn vaak goedkoper, hebben een hogere capaciteit en zijn bovendien voorzien van levenslange garantie. Hierdoor zijn de 123inkt huismerk toners ook voor HP Color LaserJet Pro printers erg populair. Kiest u toch voor een originele toner? Dankzij onze laagsteprijsgarantie weet u ook dan zeker dat u de beste prijs voor uw HP Color LaserJet Pro toners betaalt.

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik welke toner in mijn HP Color LaserJet Pro printer past?

Bij 123inkt kunt u de juiste toners zoeken met behulp van het typenummer van uw printer. Zo weet u zeker dat de toners die u bestelt, perfect in uw HP Color LaserJet Pro printer passen.

Waar kan ik goedkope HP Color LaserJet Pro toners kopen?

Uit onderzoek van de Consumentenbond blijkt dat 123inkt de goedkoopste webwinkel is om originele toners te bestellen. Daarnaast heeft 123inkt een ruim assortiment huismerk toners, die niet alleen nóg goedkoper zijn, maar vaak ook een hogere capaciteit hebben.

Zijn 123inkt huismerk toners voor de HP Color LaserJet Pro van goede kwaliteit?

Alle 123inkt huismerk toners worden uitgebreid getest en gecontroleerd, zodat we kunnen garanderen dat ze voldoen aan alle strenge kwaliteitseisen. Zo zorgen we ervoor dat uw afdrukken met 123inkt huismerk toners altijd netjes en representatief zijn!


Wilt u HP Color LaserJet Pro toners kopen, maar heeft u nog vragen over het bestelproces? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.