123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

HP Color Laser MFP 179fnw


Bestel hier HP Color Laser MFP 179fnw toner in zwart, cyaan, magenta en geel voor de beste prijs. Kies voor HP toners of ga voor de 123inkt huismerk toners en bespaar op uw printkosten. U vindt hier ook drums, multipacks en reserveonderdelen. Vandaag besteld, morgen in huis!

Koop HP Color Laser MFP 179fnw toners voor verschillende HP laserprinters

De Color Laser MFP 179fnw is een 4-in-1 printer van HP. Het model is onderdeel van de HP Color Laser-printerserie. Voor verschillende laserprinters uit deze serie zijn HP 117A toners ontwikkeld:
  • HP Color Laser 150a
  • HP Color Laser 150nw
  • HP Color Laser MFP 178nw
  • HP Color Laser MFP 178nwg
  • HP Color Laser MFP 179fnw
  • HP Color Laser MFP 179fwg
Staat uw printer er niet tussen? Zoek dan via uw HP printertype naar de juiste toners voor uw laserprinter.

De toners voor de HP Color Laser MFP 179fnw zijn verkrijgbaar in zwart en kleur (cyaan, magenta en geel). Ze hebben een capaciteit van ongeveer 1.000 pagina’s (zwart) en 700 pagina’s (kleur). Wilt u meer pagina’s printen voor een lagere prijs? Kies dan voor de toners van het 123inkt huismerk.

Color Laser MFP 179fnw toners van het 123inkt huismerk

De toners van ons eigen merk hebben een hogere capaciteit dan de originele HP toners. Hierdoor hoeft u minder vaak uw toners te vervangen.
 
Merk Zwart Cyaan, magenta en geel
HP 117A
standaardcapaciteit
1.000 pagina's 700 pagina's
123inkt huismerk
standaardcapaciteit
1.100 pagina's 1.000 pagina's

Omdat de 123inkt huismerk toners meer tonerpoeder bevatten, drukt u tot wel 42% meer pagina’s af:
  • Cyaan, magenta en geel: 42% meer pagina’s
  • Zwart: 10% meer pagina’s
Dankzij deze hogere capaciteit kunt u langer door blijven printen. Met de HP Color Laser MFP 179fnw toners van ons huismerk print u hoge kwaliteit documenten voor een lage prijs. De toners worden ontwikkeld in een ISO9001 gecertificeerde fabriek. Daarnaast worden ze uitgebreid getest door de printerexperts van onze kwaliteitsafdeling. Hierdoor garanderen wij u de beste prijs-kwaliteitverhouding. Op huismerkartikelen ontvangt u altijd levenslange garantie. U heeft hiermee recht op een vervangend product, mocht uw toner onverhoopt niet goed werken.

HP Color Laser MFP 179fnw voordeelverpakking

Met een handige multipack heeft u in één keer de vier benodigde toners in huis. U ontvangt van elke kleur één exemplaar. Een winstpakker bevat HP 179fnw toners van ons eigen merk. Een set is altijd goedkoper dan wanneer u toners los bestelt. Zo bespaart u gemakkelijk op uw printkosten én betaalt u de laagst mogelijke prijs per toner.

HP Color Laser MFP 179fnw drums

De drum van een laserprinter werkt samen met de HP Color Laser MFP 179fnw cartridges. Dankzij de elektrische lading van het onderdeel, brengt de drum het tonerpoeder over op het printpapier. Omdat een drum een slijtageonderdeel is, geeft uw printer vanzelf een melding wanneer het aan vervanging toe is. De HP 120A drum voor uw HP Color Laser MFP 179fnw printer heeft een capaciteit van gemiddeld 16.000 pagina’s. Door deze lange levensduur hoeft u het onderdeel niet vaak te vervangen. Ook de 123inkt huismerk drum heeft een hoge capaciteit (16.000 pagina’s). Deze goedkopere drum past en werkt uitstekend in uw HP laserprinter.
 
druppie geeft een tip
TIP!
Het vervangen van de drum is erg eenvoudig. Op pagina 147 van de meegeleverde HP Color Laser MFP 179fnw handleiding vindt u het stappenplan.
 

HP Color Laser MFP 179fnw reserveonderdelen

Reserveonderdelen voor uw HP Color Laser MFP 179fnw printer bestelt u hier voor de scherpste prijs. In ons assortiment vindt u een toner opvangbak, fuser en een transfer roller assembly:
  • Toner opvangbak: vangt overtollig tonerpoeder op
  • Fuser: zorgt door middel van hitte dat het tonerpoeder aan het papier hecht
  • Transfer roller assembly: zet de toner van de drum op het papier
Zodra een van deze onderdelen aan vervanging toe is, geeft uw printer een melding. Volg de stappen op pagina 148 van de meegeleverde printerhandleiding om de toner opvangbak te vervangen.
 
Heeft u een melding gekregen over de fuser? Wij adviseren u dit onderdeel door een monteur te laten verwijderen en plaatsen.

Andere klanten bestelden dit ook

Veelgestelde vragen

Welke toner past in de HP Color Laser MFP 179fnw printer?

Deze laserprinter werkt met standaardcapaciteit HP 117A en hoge capaciteit HP 117X toners. Bij 123inkt.nl bestelt u deze toners met laagsteprijsgarantie. Kies voor de voordelige huismerk toners en bespaar nóg meer op uw printkosten.

Hoe zie ik welke toner van de HP Color Laser MFP 179fnw printer op is?

Het tonerniveau kunt u op de volgende manieren controleren:
  • Via de HP Smart-app
  • Via de HP printersoftware
  • Via het lcd-scherm van uw printer
Uw laserprinter geeft vanzelf een melding als een van de MFP 179fnw cartridges leeg is. Controleer regelmatig het tonerniveau, zodat u op tijd nieuwe toners kunt bestellen. MFP 179fnw toners koopt u het goedkoopst bij 123inkt.nl.

Hoe vervang ik een toner voor de HP Color Laser MFP 179fnw?

  1. Schakel uw printer uit
  2. Haal de stroomkabel uit het stopcontact
  3. Open de toegangsklep voor de toners
  4. Pak beide kanten van een toner en trek hem uit de printer. Let op: raak de drum van de toner niet aan. Vingerafdrukken kunnen voor afdrukproblemen zorgen
  5. Haal uw nieuwe HP 179fnw toner uit de verpakking
  6. Pak de toner aan beide kanten en schud hem voorzichtig heen en weer. Het tonerpoeder wordt zo gelijkmatig verdeeld
  7. Verwijder de klep van de toner: til de klep op en trek hem naar buiten
  8. Druk uw nieuwe HP Color Laser MFP 179fnw toner in de printer tot deze vastklikt
  9. Sluit de toegangsklep voor de tonercartridges
  10. Steek de stroomkabel in het stopcontact, zodat de printer vanzelf opstart
U kunt nu weer documenten printen!

Waarmee maak ik mijn HP Color Laser MFP 179fnw schoon?

Gebruik een handige laserprinter reinigingsdoek om uw HP Color Laser MFP 179fnw schoon te maken. Deze speciale tonerlap koopt u het voordeligst bij 123inkt.nl. Een reinigingsdoek voor laserprinters is geschikt voor het reinigen van zowel de binnenkant van uw printer als de toners. Deze doek is anders dan een gewone stofdoek omdat het zelfs te allerkleinste deeltjes toner vasthoudt. Vermijd bij het schoonmaken contact met de drum. Vingerafdrukken kunnen namelijk printproblemen veroorzaken. Zorg er daarnaast voor dat u geen toner op uw handen of kleding krijgt.


Heeft u vragen over het bestellen van toners voor de HP 179fnw? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij of heeft u aanvullende vragen? Dan helpen de medewerkers van onze klantenservice u graag verder. Zij staan op werkdagen van 8.00 tot 00.00 uur voor u klaar.