Vanwege de extreme drukte kan de bezorging langer duren dan u gewend bent. Meer informatie
123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
E-mail:     info@123inkt.nl 
Vragen:   123inkt.nl/help
 
Meer dan 3 miljoen klanten! Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Leuke, goedkope cadeautjes voor Vaderdag 2020Het is bijna weer zover: de dag in het jaar waarop we vaders eens extra goed in het zonnetje zetten. Vaderdag wordt al sinds 1909 officieel gevierd. Dat klinkt misschien als een redelijk lange tijd, maar Moederdag bestond zelfs al twee jaar eerder, in 1907. De Amerikaanse Sonora Louise Smart Dodd vond dat haar alleenstaande vader ook een speciale viering verdiende en heeft vervolgens Vaderdag het leven ingeblazen: een traditie die we elk jaar opnieuw eren.

Dit jaar vieren we Vaderdag op zondag 21 juni. En een origineel vaderdagcadeau mag natuurlijk niet ontbreken! Maar we begrijpen heel goed dat het lastig kan zijn om elk jaar iets nieuws te bedenken om te geven. Daarom hebben we 7 cadeautips voor Vaderdag voor u op een rijtje gezet. Deze presentjes zijn niet alleen leuk, maar (niet onbelangrijk) ook nog eens betaalbaar.

Cadeautip 1: styluspen (€ 5,-)

De Trust styluspen maakt het bedienen van smartphones en tablets gemakkelijker dan ooit. Met de zachte, rubberen penpunt kunt u nauwkeuriger werken en drukt u minder snel op een verkeerde letter of link. Bovendien worden vettige plekken en schermbeschadigingen voorkomen. Ideaal voor vaders die graag werken, tekenen of schrijven op apparaten met een touchscreen.Trust styluspen

Cadeautip 2: USB-speakers (€ 12,50)

Een gezellig muziekje maakt alles leuker! Geef uw vader daarom het gemak van de Havit USB-speakers cadeau. Dankzij de USB- en AUX-aansluiting zijn deze boxjes eenvoudig te koppelen aan een laptop, computer of mobiele telefoon, zodat uw vaders persoonlijke favorieten binnen de kortste keren door de speakers knallen.
Havit USB-speakers

Cadeautip 3: 16 maanden agenda (vanaf € 7,50)

Vindt uw vader het fijn om georganiseerd te werken of vindt u dat hij juist wel een geheugensteuntje voor afspraken kan gebruiken? Dan is een agenda het perfecte geschenk. Met een 16 maanden agenda (die loopt van halverwege 2020 tot eind 2021) kan hij binnenkort al aan de slag.
16 maanden agenda

Cadeautip 4: magnetische wandlijst (vanaf € 6,50)

Van dit cadeau kan uw vader elke dag weer gebruikmaken en aan u denken. Een wandlijst is gemakkelijk op de muur te bevestigen. Met magneten zijn foto’s, kaarten en boodschappenlijstjes op te hangen. Handig voor in de keuken!
Magnetische wandlijst

Cadeautip 5: Parker Vector vulpen (vanaf € 11,95)

De Parker Vector vulpen heeft een strak design en een roestvrijstalen penpunt om dagelijks comfortabel mee te schrijven. De Parker pen is verkrijgbaar in verschillende kleuren en wordt geleverd inclusief een blauw inktpatroon in een elegante box. Bovendien zijn deze pennen navulbaar en kunt u gemakkelijk nieuwe Parker vulpenvullingen aanschaffen.
Parker Vector vulpen

Cadeautip 6: fotopapier (vanaf € 4,25)

Geef uw cadeau een persoonlijke touch door voor leuke foto’s van u en uw vader te gaan of zelf een fotocollage te maken. Hierdoor kan uw vader telkens terugdenken aan mooie momenten die hij samen met u heeft beleefd. Door fotopapier te bestellen, print u thuis gemakkelijk en snel zelf uw foto’s. Kies uit papier met verschillende toplagen, zoals mat of hoogglans, om de afdrukken helemaal naar uw smaak te maken.
Fotopapier

Cadeautip 7: fotolijst (vanaf € 4,95)

Nog een stap verder? Geef dan niet alleen foto’s cadeau, maar lijst het allermooiste kiekje gelijk in! In ons assortiment vindt u fotolijsten in allerlei formaten. Gaat u voor een lijst met een stevige voet of een acryl exemplaar met magneten?
Fotolijst

Fijne Vaderdag!

Hopelijk heeft u na het lezen van deze tips inmiddels een leuk idee opgedaan voor een vaderdagcadeau. Maak het helemaal compleet met een ontbijtje op bed of een grappige kaart. We wensen iedereen een fijne Vaderdag toe!
  Terug naar het blogoverzicht

Mogelijk ook interessant:

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% btw)
Laagsteprijsgarantie!