123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

HP Instant Ink opzeggen

HP Instant Ink opzeggen

Daar zit u dan, radeloos aan het bureau. Naast u staat een printer, gekoppeld aan een HP Instant Ink abonnement. Misschien wilde u het abonnement uitproberen, was het al gekoppeld of leek het zo voordelig... Wat de reden ook is, u wilt er vanaf, maar u weet niet precies hoe. Geen probleem: wij zijn hier om u uit de brand te helpen! In dit artikel leggen wij uit hoe u het abonnement binnen enkele minuten stopzet. Handig, want dat scheelt weer tijd en geld.

Handig om vooraf te weten

Voordat u het abonnement stopzet, is het handig om van tevoren bij een aantal punten stil te staan. Zo moet u, bij het stopzetten van uw HP Instant Ink abonnement, de speciale cartridges terugsturen naar HP. Dit klinkt misschien lastig, maar dat is het niet. Stop de cartridges in de meegeleverde, gefrankeerde retourenvelop en breng deze naar het dichtstbijzijnde pakketpunt. Op het hoofdkantoor van HP worden de cartridges vervolgens gerecycled. Milieubewuster wordt het niet, toch? Om niet mis te grijpen en door te blijven printen, is het handig om van tevoren nieuwe HP cartridges te bestellen.

Opzeggen van een HP Instant Ink abonnement

Volg de volgende 4 stappen en zet gemakkelijk uw HP abonnement stop.

Stap 1: Ga naar de website van HP Instant Ink: https://hpinstantink.com/signin en log in met uw accountgegevens.

Stap 2: Klik op het ‘Status’ gedeelte en kies de printer waarvan u het abonnement wil stopzetten.

Stap 3: Vervolgens drukt u (links) op ‘Mijn account’ en daarna op ‘Accountinstellingen’.

Stap 4: Klik op ‘Mijn HP Instant Ink-abonnement annuleren’.

Ontvangt u thuis toch nog cartridges van HP? Geen paniek! Dit komt doordat de service van het abonnement doorloopt tot aan het einde van de factureringsperiode. De HP printer meet automatisch wanneer de inkt bijna op is en stuurt vervolgens nieuwe cartridges naar uw adres. Draait u tijdens deze factureringsperiode extra prints uit waardoor u de limiet van uw abonnement overschrijdt? Dan moet dit alsnog worden bijbetaald. Pas na deze periode print u eindeloos verder zonder abonnement.

Hoe nu verder?

U bent nu vrij van uw abonnement, maar hoe gaat het verder? Schaf reguliere cartridges aan om weer de mooiste foto’s en uittreksels te printen. Hierdoor betaalt u alleen voor de pagina’s die u ook daadwerkelijk print. Wist u dat dit nu nóg goedkoper kan met onze 123inkt huismerk cartridges? Met levenslange garantie en besparingen tot 60% maakt u zich geen zorgen meer over de inktkosten of het overschrijden van uw limiet.
 

Veelgestelde vragen

Is HP Instant Ink verplicht?

Nee, als u een HP printer heeft bent u niet verplicht om een HP Instant Ink abonnement af te sluiten. Heeft u al een abonnement, dan kunt u deze eenvoudig opzeggen. Volg daarvoor het stappenplan in ons artikel op 123inkt.nl.

Hoe kan ik HP Instant Ink opzeggen?

Uw abonnement op HP Instant Ink zegt u gemakkelijk op via de website van HP. In ons artikel leggen wij u stap voor stap uit hoe u dit doet. Twijfelt u over het annuleren van uw abonnement? Lees dan de voor- en nadelen van HP Instant Ink op 123inkt.nl.
 
Wij hopen dat het is gelukt uw HP Instant Ink abonnement op te zeggen. Bent u er toch niet uitgekomen met bovenstaand stappenplan? Neem dan contact op met onze klantenservice, die dagelijks voor u klaarstaat van 8.00 tot 00.00 uur!

123inkt balpen (per stuk)  400061
vergroten
Omschrijving De 123inkt-balpen schrijft soepel met blauwe inkt. U gebruikt de drukknop om de punt van de balpen in- en uit te schuiven. Dankzij de zachte rubberen grip voelt de pen extra comfortabel aan.
 
Onze pen is niet alleen terug te vinden in verschillende huishoudens, maar is ook te spotten tijdens verschillende tv-programma's. Zo ligt hij regelmatig op een bureau bij het NOS journaal of het sportnieuws. De pen wordt ook op andere plaatsen gespot, zoals in het colbert van André van Duin bij 'Heel Holland Bakt' of achter het oor van Thomas Acda in 'All Stars & Zonen'. Verder gebruiken vloggers onze pen veelvuldig, waardoor hij vaak op YouTube te zien is. Een echte bekendheid dus!
Specificaties
Merk: 123inkt Clip: ja
Kleur: geel/zwart Navulbaar: nee
Inktkleur: blauw Ons artikelnr: 400061
Schrijfbreedte: 0,4 mm Aantal: 1 stuk
Winstpakker!

123inkt balpen (10 stuks) voor € 3,50

123inkt balpen (50 stuks) voor € 14,00

Tip: schrijfblokken meebestellen

123inkt schrijfblok A4 gelinieerd 70 grams 100 vel voor € 2,95

Morgen in huis
€ 0,45 (Incl. 21% btw)
( € 0,37 excl. 21% btw )
direct leverbaar

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Voordelige zelftests! Voor 23.59 uur besteld, is morgen in huis