123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Stekkerdozen

Hier vindt u ons assortiment stekkerdozen en slimme stekkers. Ook voor een kabelhaspel of een verlengsnoer bent u hier aan het goede adres. Vandaag besteld, morgen in huis!

1 - 0 van 0

Stekkerdozen

Te weinig stopcontacten op kantoor of in huis? Bestel een stekkerdoos!

Wilt u net beginnen met het installeren van een nieuw apparaat, komt u erachter dat u stopcontacten mist. Voor veel mensen is dit een herkenbare situatie. We maken immers steeds meer gebruik van elektrische apparaten, waardoor er thuis en op kantoor meer behoefte is aan stopcontacten. Gebruik daarom een stekkerdoos om dit probleem op te lossen. Met een stekkerdoos creëert u gemakkelijk meer stopcontacten voor een extra werkplek of huishoudelijke apparaten. Zo sluit u eenvoudig computers, monitoren en een printer aan. Dankzij het snoer van de stekkerdoos kunt u de stopcontacten op een specifieke plek in uw huis of kantoor leggen.

Stekkerdozen met kabel van 1,4 tot 3 meter

De lengte van een snoer verschilt per stekkerdoos. Wij hebben stekkerdozen met een kabellengte van 1,4 tot en met 3 meter. Een lang snoer komt goed van pas wanneer u bijvoorbeeld uw televisie wilt verplaatsen. U hoeft zich dan geen zorgen te maken dat de kabel te kort is.

Het aantal stopcontacten van een stekkerdoos

Onze stekkerdozen zijn in zwart, wit en grijs verkrijgbaar en hebben een verschillend aantal stopcontacten. Zo hebben wij een stekkerdoos met 3 stopcontacten, een stekkerdoos met 6 stopcontacten en meer. De meeste stekkerdozen zijn tevens voorzien van een schakelaar. Hiermee schakelt u eenvoudig in één keer alle contacten in en uit.

Stekkerdoos met USB-ingang

U kunt ook kiezen voor een stekkerdoos met USB-ingang. De USB-poorten van deze stekkerdozen hebben een totale laadstroom van 2100mA. Dit maakt de stekkerdozen geschikt voor het opladen van uw smartphone of tablet. U steekt de USB-kabel van uw apparaat in de USB-poort om deze op te laden. Een groot voordeel van zo’n stekkerdoos is dat een apparaat zoals een smartphone geen stopcontact nodig heeft. Hierdoor heeft u ruimte over voor apparaten die wel gebruik moeten maken van een stopcontact.

Voor het opladen van uw mobiele telefoon kunt u natuurlijk ook een draadloze oplader gebruiken. Niet alle telefoons zijn hier geschikt voor. Bekijk goed of uw smartphone de mogelijkheid heeft draadloos op te laden.

Verlengsnoeren en kabelhaspels

Bent u op zoek naar een echt lang snoer om uw stroomnetwerk te verlengen? Dan biedt een kabelhaspel of een verlengsnoer uitkomst. Deze apparaten hebben een lengte van 10 of 15 meter. De kabelhaspels in ons assortiment stekkerdozen hebben daarnaast 3 of 4 stopcontacten. Hierdoor zijn ze zeer geschikt als u bijvoorbeeld tijdens een verbouwing meerdere apparaten gebruikt, zoals een boormachine en een bouwlamp. Let goed op dat de apparaten de stoppengroep niet overbelasten. Rol daarnaast ook altijd uw haspel volledig uit. Zodra er stroom door het snoer loopt, komt er warmte vrij. Het snoer kan deze warmte echter niet kwijt wanneer hij nog is opgerold. Hierdoor kan er brand of kortsluiting ontstaan.

Gaat u buiten aan de slag? Let er dan op dat u een kabelhaspel of verlengsnoer kiest die geschikt is voor buitengebruik.

Slimme stekker

Tegenwoordig kunt u uw huishoudelijke apparaten ook op afstand aansturen. Met de slimme stekkerdoos van WOOX zet u aangesloten apparaten aan met uw smartphone of tablet. De stopcontacten zijn onafhankelijk van elkaar te gebruiken. Gebruik Alexa of Google Assistant om bijvoorbeeld uw lamp, waterkoker of computer aan te doen. Ook het opladen van uw telefoon of tablet kan met deze stekker.

Misschien ook interessant voor u

 

Veelgestelde vragen

Kunt u stekkerdozen op elkaar aansluiten?

Nee, het is niet de bedoeling dat u meerdere stekkerdozen op elkaar aansluit. Gebruik daarom altijd één stekkerdoos, verlengsnoer of kabelhaspel tussen het stopcontact en het apparaat dat u wilt aansluiten. Zo voorkomt u dat er te veel warmte in het elektriciteitscircuit ontstaat.

Hoe kunt u een stekkerdoos bevestigen?

Gebruik handige kleefpads of dubbelzijdig tape om uw stekkerdoos onder uw bureau, aan een muur of een ander object te bevestigen. Om een stekkerdoos vast te schroeven kiest u voor de Brennenstuhl stekkerdoos met 5 stopcontacten. Deze stekkerdoos bevat twee montagegaten.

Welke stekkerdoos heb ik nodig voor mijn pc?

Gebruik een stekkerdoos met minimaal 6 stopcontacten voor uw computer. Zo weet u zeker dat u genoeg ruimte heeft voor uw pc en eventueel andere apparaten zoals een oplader of een printer. Deze grote stekkerdozen zijn ook voorzien van een schakelaar waarmee u in één keer alle contacten uitschakelt.

Als u nog vragen heeft over het bestellen van stekkerdozen, bekijk dan onze ‘Vraag en antwoord’ pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.