123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Draadloze opladers

Koop hier uw draadloze opladers. Onze Qi-opladers zijn geschikt voor de meeste smartphones, zoals bepaalde iPhone- en Samsung-toestellen. Een draadloze oplader is ook te gebruiken in combinatie met een hoesje om uw smartphone. De draadloze opladers stoppen automatisch met opladen als uw telefoon vol is. Een draadloze oplader laadt net zo snel op als een standaard USB-oplader. Voor 23:59 uur besteld is morgen in huis.

Draadloze oplader kopen? Goedkoop en snel in huis!

Met een draadloze Qi-oplader legt u uw smartphone op een plat laadoppervlak, waardoor uw telefoon zonder kabel oplaadt. Een iPhone of Samsung draadloos opladen is een perfecte manier om uw bureau of nachtkastje geordend te houden, zonder overtollige kabels. Bestel uw draadloze opladers voor 23:59 uur, dan heeft u deze de volgende dag in huis.

Waarom draadloos opladen?

Een draadloze oplader zorgt ervoor dat u geen kabel in uw smartphone hoeft te stoppen. Met draadloos opladen legt u simpelweg uw smartphone op het laadoppervlak, waarna de telefoon wordt opgeladen. Als uw iPhone- of Android-toestel opgeladen is, zal de draadloze oplader automatisch stoppen, zodat uw batterij niet overbelast wordt. Wanneer uw kabel vaak loslaat of de aansluiting van uw smartphone niet goed werkt, is een draadloze oplader de ideale uitkomst. Zo hoeft u uw telefoon niet direct te laten repareren en kunt u op meerdere manieren uw telefoon opladen. Met een draadloze oplader blijft uw werkplek of nachtkastje opgeruimd en heeft u geen loshangende kabels die uit de muur komen.

Hoe werkt een draadloze oplader?

Draadloos opladen noemen we ook wel Qi opladen. Draadloos opladen werkt via een elektromagnetische spoel, die zowel in de oplader als in uw smartphone zit. Wanneer deze twee in contact met elkaar komen, wordt er energie van de ene naar de andere spoel overgebracht, waardoor uw smartphone wordt opgeladen.

Wat is Qi-opladen?

Qi is een certificering, waarmee wordt aangeduid of een draadloze oplader goed getest is en geschikt is om uw smartphone veilig draadloos op te laden. In ons assortiment vindt u alleen Qi-gecertificeerde draadloze opladers. Zo zal de oplader uw batterij nooit te veel opladen, waardoor u batterijproblemen voorkomt.

Welke smartphones zijn geschikt voor draadloos opladen?

Niet elke smartphone is geschikt om in combinatie met een draadloze oplader te gebruiken. Smartphones die geschikt zijn, hebben een glazen, plastic of aluminium achterkant. Dit zie je vooral bij de iPhones vanaf de iPhone 8, Android-toestellen zoals de Samsung S-serie vanaf de S6 en toestellen van bijvoorbeeld OnePlus, Huawei en Xiaomi. Als u geen smartphone heeft die draadloos opladen ondersteunt, is de enige optie om een bekabelde oplader te gebruiken. Een overzicht van populaire draadloos oplaadbare smartphones vindt u hier:
  • Apple iPhone 14 Pro Max
  • Apple iPhone 14 Pro
  • Apple iPhone 11
  • Apple iPhone 8
  • Samsung Galaxy S23 (Ultra)
  • Samsung Galaxy S22 (Ultra)
  • Samsung Galaxy S21 (Ultra)
  • Xiaomi Mi 9
  • Xiaomi 11T
Niet alleen smartphones zijn draadloos op te laden. Bepaalde modellen AirPods, zoals de AirPod Pro, zijn ook draadloos op te laden. Smartwatches gebruiken deze functie ook, maar deze hebben vaak een ander mechanisme nodig, dat niet voorkomt in een standaard draadloze oplader.

Ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Kun je draadloos opladen met een hoesje?

Ja, de meeste telefoonhoesjes zijn gemaakt van leer of kunststof. Deze materialen laten draadloze signalen gewoon door. In vrijwel alle gevallen kunt u met een telefoonhoesje probleemloos uw smartphone draadloos opladen.

Waarom laadt mijn telefoon niet draadloos op?

U heeft een smartphone waarmee draadloos opladen niet werkt. Dit komt doordat uw smartphone de Qi-technologie niet ondersteunt. In deze gevallen moet u uw telefoon bedraad opladen.

Hoe weet ik welke oplader ik nodig heb?

Smartphones met een glazen achterkant kunnen altijd draadloos opgeladen worden. Sommige smartphones met een plastic of aluminium achterkant zijn hier ook voor geschikt. Check dit wel altijd bij aanschaf. Kijk ook goed welke aansluiting u in uw stopcontact of computer heeft zitten. Dit kan namelijk nog variëren tussen USB- en USB-C. Zorg er dan voor dat u de juiste kabel bij uw draadloze oplader koopt, aangezien de draadloze oplader zelf stroom nodig heeft vanuit het stopcontact.


Heeft u nog vragen over het bestellen van een draadloze oplader? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.