123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Klemborden

Een klembord biedt de ideale ondergrond om op te schrijven. Kies uit klemborden met allerlei formaten, kleuren en materialen. Bestel vandaag nog uw nieuwe klembord!

Klemborden

Bestel klemborden voordelig op 123inkt.nl

Op elke locatie aantekeningen maken of formulieren invullen? Het is mogelijk met een klembord. Door documenten vast te klemmen op het bord creëert u een stevige ondergrond om op te schrijven of tekenen. De papierklem houdt uw notities goed op hun plek, of u nu voor een staand of een liggend model gaat.

Klemborden zijn verkrijgbaar in veel varianten. Zo kunt u kiezen uit verschillende formaten, zoals een A3-klembord, A4-klembord of A5-klembord, en materialen, zoals karton, kunststof, aluminium of hout. Daarnaast worden klemborden in allerlei vrolijke of juist neutrale kleuren gemaakt. Zo kunt u altijd het juiste type aanschaffen voor zowel persoonlijke als beroepsmatige doeleinden. Of u nu wilt schetsen in het park of een klembord zoekt voor gebruik in de horeca of het ziekenhuis: u bent bij ons aan het juiste adres.

Wilt u gelijk ook pennen, potloden en papier bestellen? Deze schrijfmaterialen en nog veel meer kantoorartikelen kunt u uiteraard voor een scherpe prijs bij 123inkt.nl kopen.
 Heeft u vragen over het bestellen van klemborden bij 123inkt? Onze klantenservice helpt u graag!

Veelgestelde vragen

Waarvoor gebruik ik een klembord?

Een klembord gebruikt u om papieren vast te klemmen, waardoor ze niet verschuiven. Klemborden hebben een harde ondergrond. Hierdoor schrijft u makkelijk staand en is het mogelijk om buiten te tekenen en te schetsen. Bij kantoorartikelenspecialist 123inkt.nl vindt u diverse maten en kleuren klemborden.

Welk klembord is het beste?

Dit is afhankelijk van het soort klembord dat u zoekt. Aluminium klemborden zijn zeer sterk en gaan lang mee, maar zijn ook duurder. Klemborden met omslag beschermen papiervellen weer beter. Wilt u berekeningen maken? Dan is een klembord met rekenmachine het beste.

Is het klembord of clipboard?

Klembord en clipboard betekenen hetzelfde. Alleen schrijven we in het Nederlands ‘klembord’ en in het Engels ‘clipboard’.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Voordelige zelftests! Voor 23.59 uur besteld, is morgen in huis