123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Winactie zomer 2024 - bestel en maak dagelijks kans

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Klemborden

Klemborden bestelt u hier in verschillende formaten, kleuren en materialen. In ons assortiment vindt u zowel liggende als staande clipboards. Ook klemborden met omslag en opbergvak bestelt u bij ons. Vandaag besteld, morgen in huis!
1 - 0 van 0

Klemborden

Goedkope klemborden voor al uw notities

Klemborden komen goed van pas als u op locatie aantekeningen wilt maken of een formulier moet invullen. Dankzij de handige klem kunt u eenvoudig ieder document vastklemmen op het bord. Zo creëert u een stevig oppervlak om op te schrijven of tekenen. De papierklem zorgt ervoor dat uw document goed blijft zitten. Hierdoor kunt u moeiteloos op elk moment een notitie maken. De verschillende clipboards in ons assortiment koopt u met de laagsteprijsgarantie. Kies voor de klemborden van ons huismerk en betaal altijd de allerbeste prijs.

Staande en liggende klemborden

Staande en liggende borden met een klem verschillen van elkaar en hebben daardoor elk unieke voordelen.

 • Oriëntatie: liggende clipboards zijn breed en horizontaal. Staande klemborden zijn daarentegen langwerpig en verticaal.
 • Formaat: liggende klemborden zijn ideaal voor brede documenten, zoals grafieken, diagrammen, spreadsheets of rapporten. Staande klemborden zijn handig voor langwerpige documenten, zoals notities, formulieren of lijsten.
 • Positie van de klem: bij zowel de staande als liggende clipboards zit de papierklem aan de bovenkant. Liggende klemborden hebben de papierklem aan de lange kant. Bij staande clipboards zit de klem aan de korte kant.

De aard van uw werk hangt af van uw keuze tussen een staand en liggend clipboard. Ook de specifieke documenten die u wilt inzien of van aantekeningen wilt voorzien, spelen een belangrijke rol.

Staande clipboards

Een staand klembord is handig voor verschillende documenten en toepassingen:

 • Dossiers en juridische documenten organiseren
 • Veiligheidsinstructies en bouwtekeningen binnen handbereik hebben
 • Bestellingen opnemen of rekeningen presenteren op een rekeninghouder
 • Lesplannen maken en notities opschrijven tijdens lessen of colleges
 • Patiëntendossiers bijhouden en medische informatie registeren
 • Voorraad controleren en bestellingen bijhouden

Een staand clipboard is voor veel branches een handige oplossing. Zo kunt u op elk moment probleemloos een snelle notitie maken of documenten presenteren.

Liggende clipboards

Toepassingen en soorten documenten voor liggende klemborden zetten wij voor u op een rij:

 • Aantekeningen maken tijdens vergaderingen en brainstormsessies
 • Notuleren en het bijhouden van actiepunten en to-do-lijsten
 • Ontwerpschetsen, mock-ups en concepten presenteren
 • Technische tekeningen maken en instructies voor montages bekijken
 • Kwaliteitscontrole van machines of installaties documenteren
 • Contactgegevens noteren en visuele materialen presenteren

Of u nu voor een horizontaal of verticaal model kiest: de papierklem houdt uw documenten goed op hun plek. Zo creëert u met een klembord een stabiele ondergrond. Hierdoor maakt u moeiteloos aantekeningen waar u ook bent.

Klemborden in verschillende formaten

De clipboards in onze webshop zijn verkrijgbaar in een aantal formaten:

 • A3: staand en liggend
 • A4: staand en liggend
 • A5: staand
 • 11,5 x 26,5 cm

Afhankelijk van het formaat van uw document, kiest u het juiste klembord. Zo weet u zeker dat uw papier perfect op het clipboard past. Met een liggend of staand A4 klembord van het 123inkt huismerk profiteert u van de allerlaagste prijs.

Klemborden in verschillende materialen en kleuren

We hebben ze in neutrale kleuren, zoals zwart, wit, bruin en transparant. Daarnaast vindt u hier ook klemborden in vrolijke kleuren, waaronder blauw, rood, geel, groen, roze en oranje.

 

De clipboards zijn gemaakt van verschillende materialen, waaronder hout, aluminium, metaal, (gerecycled) kunststof of karton. Kies het juiste klembord dat past bij uw bedrijf of organisatie en geschikt is voor uw omgeving. Zo is een robuust metalen klembord goed bestand tegen stoten. Ideaal voor fabrieken, bouwplaatsen en andere industriële omgevingen. Aluminium klemborden zijn vanwege het lichte gewicht perfect als u regelmatig onderweg notities maakt. Onze houten klemborden hebben een natuurlijke, bruine uitstraling.

Klemborden met omslag

Als u uw vastgeklemde document wilt afdekken, kies dan voor een klembord met omslag. De stevige voorklep zorgt ervoor dat uw document is beschermd tegen beschadigingen, kreukels, vuil en vocht. Erg handig als u het clipboard buiten gebruikt of meeneemt. Zo blijft uw formulier, lijst of tekening netjes. Ook als uw document gevoelige informatie bevat, komt een klembord met omslag goed van pas.

Klemborden met opbergvak

Veel clipboards met een omslag hebben aan de binnenzijde een insteekvak. In deze klemborden met opbergvak kunt u makkelijk losse papieren, zoals visitekaartjes of bonnetjes bewaren. Ook het voordelige A4 klembord met omslag van ons eigen merk heeft een handig insteekvak.

Klemborden met rekenmachine

Een klembord met rekenmachine is ideaal als u vaak berekeningen wilt doen. Met dit clipboard heeft u tijdens het maken van notities altijd een rekenmachine binnen handbereik. De compacte ingebouwde rekenmachine heeft een duidelijk display, zodat u de ingevoerde getallen goed kunt lezen. Deze borden met een klem zijn handig voor accountmanagers en professionals in de financiële sector en detailhandel.

Klemborden voor rekeningen

Bonnetjes in een restaurant, café of hotel presenteert u gemakkelijk met een klembord voor rekeningen. Ook voor smalle menukaarten is dit clipboard uitstekend te gebruiken. Serveersters, obers of bartenders kunnen daarnaast het klembord gebruiken om bestellingen op te nemen. Dankzij de stevige ondergrond schrijft u makkelijk op het vastgeklemde papier.

Andere klanten bestelden dit ook

Veelgestelde vragen

Waarvoor gebruik ik een klembord?

Een klembord biedt een stevige ondergrond om moeiteloos notities te maken, lijsten op te stellen of belangrijke informatie vast te leggen. Zo kunt u waar u ook bent makkelijk op uw document schrijven. Dankzij de klem blijft uw losse papier of formulier goed vastzitten.

Zijn er klemborden met ingebouwde rekenmachines?

Jazeker, sommige klemborden zijn voorzien van een rekenmachine. Doordat de rekenmachine is ingebouwd in het clipboard kunt u altijd snelle berekeningen maken. Bij 123inkt.nl bestelt u een klembord met rekenmachine voor een scherpe prijs.

Zijn er klemborden met opbergvakken?

Ja, bij 123inkt.nl bestelt u verschillende klemborden met een opbergvak. Dankzij dit insteekvak bewaart u gemakkelijk bonnetjes, visitekaartjes of andere kleine papieren. Uw document blijft door het vak netjes en kreukvrij. Kies voor het voordelige klembord met opbergvak van het 123inkt huismerk en bespaar eenvoudig op uw kosten.

Is het klembord of clipboard?

Klembord en clipboard zijn hetzelfde. Alleen schrijven we in het Nederlands ‘klembord’ en in het Engels ‘clipboard’.


Heeft u vragen over het bestellen van klemborden? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.