123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Gaming

Hier bestelt u de beste accessoires voor uw gaming setup: van mechanische toetsenborden tot de perfecte gaming headset. Kies uit verschillende merken, kleuren, materialen en extra opties. Bestel voor 23.59 uur, dan heeft u uw bestelling morgen al in huis!
1 - 0 van 0

Gaming

Accessoires voor uw gaming setup kopen? Voor 23.59 uur besteld, is morgen in huis!

Een goede gaming setup is nodig om een online speelsessie zo comfortabel mogelijk te maken. Met een juiste gaming muis, toetsenbord en headset komt u zeker als winnaar uit de digitale bus. Bij ons kiest u uit een ruim assortiment aan gaming accessoires.

Wat heeft u nodig voor uw gaming setup?

Een goede gaming setup begint bij een comfortabel bureau, een goede bedrade internetverbinding door middel van minimaal een Cat6-netwerkkabel en de juiste bureaustoel. Voor computer gaming is het kiezen van de juiste accessoires cruciaal. Een aantal niet te missen gaming accessoires vindt u hier:

Gaming toetsenbord

Een goed mechanisch toetsenbord zorgt ervoor dat u urenlang achter uw computer zit zonder kramp te krijgen in uw handen en polsen. Bij ons kiest u uit diverse soorten mechanische toetsenborden met verschillende switches. Deze switches zorgen allemaal voor een ander soort geluid en gevoel tijdens het typen. Rode switches zijn het stilst en het meest soepel, blauwe switches geven een klik als feedback tijdens het typen. Bruine switches zijn een combinatie van de twee eerstgenoemde.

Gaming muis

Tijdens het gamen is een muis niet weg te denken. Een goede gaming muis kan draadloos of bedraad zijn. Gaming muizen hebben vaak ook extra knoppen aan de zijkant, die u zelf kunt toewijzen aan bepaalde acties. Hierdoor kunt u deze sneller uitvoeren.

Gaming headset

Tijdens een online speelsessie is het belangrijk om alles te kunnen horen en om te kunnen communiceren met de andere spelers. Hiervoor is een gaming headset ideaal. Deze zorgt ervoor dat alle geluiden worden opgevangen en dat er altijd helder en verstaanbaar gepraat kan worden. Gaming headsets zijn licht en voelen comfortabel aan. Zo zijn urenlange speelsessies een fluitje van een cent.

Gaming microfoon

Een externe microfoon tijdens het gamen wordt veel gebruikt door mensen die hun speelsessie delen met andere mensen. Met een gaming microfoon wordt alles wat gezegd wordt opgevangen. Voor het livestreamen van een spel of het opnemen van uw podcast is een gaming microfoon zeer geschikt.

Webcam

Als u tijdens het gamen aan het streamen bent, is het fijn dat uw kijkers u ook kunnen zien. Met een webcam zorgt u voor haarscherp beeld met minimaal 30 beelden per seconde. Bent u klaar met streamen? Dan sluit u de webcam makkelijk af met het ingebouwde lenskapje.

De juiste houding tijdens het gamen

Een speelsessie is meestal niet na een half uur klaar. Vaak wordt er uren achter het scherm besteed. Het is dan ook belangrijk dat u de juiste houding aanneemt tijdens het gamen. De juiste ergonomische bureaustoel helpt hierbij. Check bij het kiezen van een bureaustoel of deze de juiste afmetingen heeft, of deze aan te passen is aan uw wensen én of de bureaustoel van het juiste materiaal is gemaakt.

Gaming accessoires voor uw gaming setup

Bij ons vindt u verschillende gaming accessoires voor de perfecte game setup. Wij bieden producten aan in verschillende prijsklassen. Bent u uw eerste gaming setup aan het samenstellen? Of heeft u een upgrade nodig van uw bestaande accessoires? Voor ieder budget vindt u de perfecte gaming accessoires.

Ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Wat heb je nodig voor een game setup?

Een goede gaming setup bestaat minimaal uit een ergonomische bureaustoel, een gaming monitor, een RGB-toetsenbord en muis en natuurlijk een goede gaming headset. Met deze producten heeft u al een goede basis voor uw gaming setup, waarop u kunt gaan uitbreiden.

Waarom een game toetsenbord?

Een gaming toetsenbord heeft mechanische toetsen. Deze zijn te personaliseren met verschillende switches en zijn los van elkaar te vervangen. Een mechanisch toetsenbord gaat langer mee en ziet er mooier uit.

Wat is het verschil tussen een gaming muis en een gewone muis?

Een gaming muis heeft een hogere DPI dan een gewone muis. Dit heeft invloed op hoe gevoelig de muis is tijdens het bewegen ervan. Ook zitten er op een gaming muis vaak extra knoppen die u zelf kunt toewijzen. Zo zijn bepaalde acties sneller uit te voeren.


Heeft u nog vragen over het bestellen van accessoires voor uw gaming setup? Bekijk dan onze ‘Vraag en antwoord’ pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.