123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Spiraalblokken

Spiraalblokken en collegeblokken bestelt u hier voor de allerbeste prijs. In ons assortiment vindt u gelinieerde en geruite schrijfblokken in verschillende formaten. Onze spiraal- en collegeblokken zijn verkrijgbaar met verschillende papierdiktes. Daarnaast hebben wij geperforeerde collegeblokken, maar ook spiraalblokken zonder perforatiegaten. Bij ons kiest u altijd een spiraal- of collegeblok dat perfect bij u past. Bestelt u vóór 23.59 uur? Dan is uw bestelling de volgende dag al in huis!
1 - 0 van 0

Spiraalblokken

Spiraalblokken kopen voor de allerlaagste prijs

Spiraalblokken komen goed van pas op school, kantoor, thuis, tijdens colleges of presentaties. Ze zijn perfect voor het maken van aantekeningen, samenvattingen, berekeningen, tabellen en nog veel meer. Wij hebben zowel spiraalblokken als collegeblokken. Beide zijn verkrijgbaar met ruiten of lijnen. U koopt spiraal- en collegeblokken bij ons altijd met de laagsteprijsgarantie.

Kies voor onze 123inkt huismerk spiraalblokken als u het goedkoopst uit wilt zijn. De spiraalblokken van ons eigen merk bevatten 80 of 100 witte pagina’s van hoge kwaliteit. Daarnaast hebben deze schrijfblokken een handige scheurlijn om elke pagina gemakkelijk uit te scheuren. Met de spiraalblokken van ons huismerk maakt u altijd de meest voordelige keus. Bovendien krijgt u levenslange garantie op al onze huismerkartikelen.

Verschil tussen spiraalblokken en collegeblokken

Spiraalblokken en collegeblokken lijken op elkaar. Beide zijn op dezelfde manier gebonden, namelijk met metalen ringen. Dankzij deze spiraalbinding legt u het schrijfblok gemakkelijk open op uw bureau of tafel. Bovendien scheurt u pagina’s eenvoudig uit en slaat u iedere bladzijde moeiteloos om. Het enige verschil tussen deze twee schrijfblokken is de perforatie.

Collegeblokken hebben perforatiegaten aan de linkerzijde. Uw uitgescheurde vellen kunt u hierdoor opbergen in een ringband of ordner. Wij hebben 2-, 4-, 6-, 7-, 17- en 23-gaats collegeblokken die passen in verschillende soorten mappen. Spiraalblokken hebben geen perforatiegaten. Daarom bewaart u de uitgescheurde pagina’s van uw spiraalblok het beste in een elastomap. Wilt u de vellen toch in een map met ringen bewaren? Kies dan voor collegeblokken of gebruik een perforator om zelf gaten te maken. Bestel een spiraal- of collegeblok met een handige scheurrand om pagina’s gemakkelijk uit te scheuren. Vouw de pagina eerst op de scheurlijn. Zo kunt u het vel nog eenvoudiger en zonder beschadigingen uitscheuren.
 

Spiraalblokken met lijnen of ruiten

College- en spiraalblokken zijn verkrijgbaar met ruiten of lijnen. Elk van deze soorten schrijfblokken gebruikt u voor andere doeleinden:
  • Geruite spiraal- en collegeblokken: tabellen, grafieken, formules, (wiskundige) berekeningen en technische tekeningen maken.
  • Gelinieerde spiraal- en collegeblokken: aantekeningen, notities, to-do-lijstjes, boodschappenlijstjes, samenvattingen en notulen schrijven.
Wat u ook in uw spiraal- of collegeblok wilt schrijven of tekenen: deze schrijfblokken zijn voor iedereen onmisbaar.

Gelinieerde spiraalblokken

Gelinieerde spiraalblokken en collegeblokken bevatten lijnen. Deze ingetekende lijnen helpen u netjes en recht te schrijven. Uw aantekeningen zijn hierdoor beter leesbaar en overzichtelijk. Zowel op school als op kantoor komen schrijfblokken met lijnen goed van pas.
  • School: vakken, zoals Nederlands, Engels, Duits, Frans, klassieke talen, biologie, geschiedenis, maatschappijleer en aardrijkskunde.
  • Kantoor: vergaderingen, presentaties, trainingen en sollicitatie- of functioneringsgesprekken.
Gebruik thuis een spiraal- of collegeblok thuis om snelle aantekeningen te maken tijdens het telefoneren of lijstjes op te stellen.

Geruite spiraalblokken

Geruite college- en spiraalblokken zijn voorzien van een ingetekend ruitenpatroon. De ruiten zijn 5 x 5, 10 x 10 of 4 x 8 mm. Ruiten van 5 mm worden doorgaans gebruikt voor (wiskundige) berekeningen of sommen. Gaat u tabellen, diagrammen, grafieken of technische tekeningen maken? Dan raden wij u spiraalblokken met 10 mm ruiten aan. Ook voor het ordenen van gegevens of het visualiseren van informatie zijn deze grotere ruiten ideaal. Ruiten van 4 x 8 mm gebruikt u voor kalligrafie, handlettering of het noteren van cijfers en formules.

Gebruik spiraal- en collegeblokken met ruiten tijdens de economie-, wiskunde-, scheikunde-, natuurkunde, of rekenles. Geruite schrijfblokken worden ook veel gebruikt door professionals, zoals architecten, wetenschappers, docenten, ontwerpers en analisten.

Formaten van spiraalblokken

Onze college- en spiraalblokken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Bij ons heeft u de keus uit een groot assortiment schrijfblokken in de volgende maten:
 
Soort Spiraalblok Collegeblok
Gelinieerd A4+, A4, A5+, A5, A6, A7 en smalfolio A4+, A4, A5+ en A5
Geruit A4+, A4, B5, A5+ en A5 A4+, A4, A5+ en A5

Onze spiraalblokken zijn verkrijgbaar in een breed scala aan formaten, waaronder A4 en A5. Afhankelijk van uw wensen en voorkeuren kiest u het juiste papierformaat. Om aan al uw schrijfbehoeften te voldoen, kiest u een exemplaar dat aansluit op de beoogde toepassing:
 
Papierformaat Afmetingen Toepassingen
Smalfolio 33 x 13,5 cm Lijstjes en schema’s
A4+ 21 x 31,5 cm Schoolopdrachten, samenvattingen, berekeningen en notulen
A4 21 x 29,7 cm Schoolopdrachten, samenvattingen, berekeningen en notulen
B5 17,6 x 25 cm Aantekeningen
A5+ 16,2 x 25,5 cm Korte notities, sommen en lijstjes
A5 14,8 x 21 cm Korte notities, sommen en lijstjes
A6 10,5 x 14,8 cm Korte notities, sommen en lijstjes
A7 7,4 x 10,5 cm Korte notities, sommen en lijstjes

Een groot spiraal- of collegeblok, zoals A4+ of A4, is ideaal wanneer u veel ruimte nodig heeft voor uw aantekeningen, schoolopdrachten of (wiskundige) berekeningen. A6- of A7-formaat is erg handig voor het maken van snelle notities, sommen, boodschappenlijsten of to-do-lijstjes. Dankzij het compacte formaat passen deze spiraalblokken gemakkelijk in uw tas en neemt u ze overal mee naartoe. B5, A5+ en A5 college- en spiraalblokken zijn kleiner dan A4 maar groter dan A6. Met deze formaten heeft u voldoende ruimte voor al uw aantekeningen, (korte) notities en rekensommen.
druppie geeft een tip
TIP!
Telefoneert u veel? Leg thuis of op kantoor een klein spiraalblok met een pen naast uw vaste telefoon. Zo kunt u tijdens het telefoneren direct aantekeningen maken.

A4+ en A5+ spiraalblokken

A4+ en A5+ schrijfblokken zijn net wat groter dan standaard A4 en A5. Iedere pagina van een spiraal- of collegeblok bestaat uit een gelinieerd of geruit deel met daaromheen witruimte. Hierdoor is het deel met ruiten of lijnen kleiner dan A4- of A5-formaat. Bij een A4+ en A5+ spiraalblok is het geruite of gelinieerde gedeelte juist even groot als een A4- of A5-pagina. Elke pagina van een A4+ of A5+ spiraalblok is daardoor groter dan A4 of A5. Zo heeft u ook meer ruimte voor uw notities.

Papiergewicht van spiraalblokken

Bedenk van tevoren welk soort schrijfwaren u wilt gebruiken in uw spiraalblok of collegeblok. Het papier van uw schrijfblok heeft een minimaal gewicht nodig om te voorkomen dat de inkt van uw pen of stift doordrukt: Doorgedrukte inkt zorgt ervoor dat uw aantekeningen minder goed leesbaar zijn. Kies daarom altijd het juiste papiergewicht op basis van uw schrijfwaren. Papier met een hogere dikte is bovendien steviger en zal minder snel kreuken of beschadigen.

Voordeelverpakkingen met spiraalblokken kopen

Wij raden u aan meerdere spiraalblokken of collegeblokken te bestellen. Zo heeft u voor ieder schoolvak, vergadering of onderwerp een apart schrijfblok. Hierdoor houdt u overzicht in uw aantekeningen en weet u precies welke informatie in welk spiraalblok staat. Kies voor de voordeelverpakkingen van het 123inkt huismerk om te profiteren van de allerlaagste prijs. Deze huismerk sets bevatten 5 gelinieerde of geruite spiraalblokken. Ook onze collegeblokken zijn verkrijgbaar als een voordelige multipack.
druppie geeft een tip
TIP!
Plak een schooletiket of een beschrijfbaar wit etiket op ieder spiraalblok of collegeblok. Schrijf vervolgens uw naam en het onderwerp of schoolvak erop. Dankzij het label ziet u in één keer van wie het schrijfblok is en welke informatie erin staat. Zo houdt u de spiraal- en collegeblokken gemakkelijk uit elkaar.

Ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen spiraalblokken en collegeblokken?

Het enige verschil tussen deze schrijfblokken is de perforatie. Alleen collegeblokken hebben perforatiegaten. Deze gaten zitten aan de linkerzijde van iedere pagina. Hierdoor kunt u uitgescheurde pagina’s bewaren en opbergen in een map met ringen. Spiraalblokken hebben geen perforatie.

Welke formaten spiraalblokken heeft 123inkt in het assortiment?

Bij 123inkt.nl bestelt u gelinieerde en geruite spiraalblokken in de volgende formaten: A4+, A4, B5, A5+, A5, A6, A7 en smalfolio. Kies voor de spiraalblokken van ons huismerk om te profiteren van de allerlaagste prijs!

Welk spiraalblok voor het schrijven met een balpen?

Spiraalblokken met een minimaal papiergewicht van 80 g/m² zijn ideaal voor het schrijven met een balpen. Deze papierdikte voorkomt dat de inkt van uw balpen doordrukt. Hoe dikker het papier, hoe minder inkt het doorlaat.


Heeft u vragen over het bestellen van spiraalblokken? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.