123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Winactie zomer 2024 - bestel en maak dagelijks kans

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Zichtpanelen


In ons assortiment vindt u zichtpanelen voor op tafel en zichtpanelen met wandmontage. Een zichtpanelensysteem bevat 10 aanpasbare panelen in A4-formaat. Bestel uw zichtpanelen vandaag, dan heeft u ze morgen al in huis!


Zichtpanelen kopen? Bestel ze hier eenvoudig en snel

Met zichtpanelen presenteert u belangrijke informatie. Dankzij de panelen kunnen medewerkers of klanten er gemakkelijk doorheen bladeren. Gebruik ze bijvoorbeeld op kantoor of in een magazijn om medewerkers te informeren over de werk- en brandveiligheid.

Zichtpanelen zijn daarnaast makkelijk te vervoeren zodat u ze op verschillende locaties kunt inzetten. Denk aan beurzen, evenementen, tentoonstellingen of klantenbezoeken. Ideaal om menukaarten, prijslijsten, plattegronden of handleidingen aan bezoekers en potentiële klanten te presenteren.

Zichtpanelen voor op tafel of aan de wand

De zichtpanelen in ons assortiment zijn verkrijgbaar met een wand- of tafelmodule. De wandmodule bevestigt u met de meegeleverde montageset eenvoudig aan de muur. Daarnaast is het ook mogelijk de wandmodule uit te breiden door verschillende systemen naast elkaar te combineren.

Een tafelmodule bestaat uit een tafelstandaard en paneeldrager. Ook deze tafeldisplaysystemen kunnen aan de muur bevestigd worden. Dubbel handig, dus! Wilt u een echte eyecatcher aanschaffen? We bieden ook een tafelmodule met gegalvaniseerde kogel aan. Dit zorgt voor een enorm flexibel zichtpanelensysteem.

Andere soorten presentatieborden

Bent u naast zichtpanelen nog op zoek naar een andere manier om uw documenten te presenteren? Bekijk dan ook onze andere presentatieborden. Kliklijsten, folderhouders of informatieborden bieden een wereld aan mogelijkheden.
 

Veelgestelde vragen

Wat zijn zichtpanelen?

Een zichtpaneel is een combinatie van meerdere stevige plastic insteekhoezen die aan elkaar vastgemaakt zijn op een standaard. Gebruik de zichtpanelen als mobiel systeem of bevestig het aan een ondergrond.

Waarvoor worden zichtpanelen gebruikt?

Zichtpanelen kunnen enerzijds op kantoor gebruikt worden om informatie te verschaffen aan medewerkers. Denk hierbij aan een overzicht van interne telefoonnummers of informatie rond brand- en werkveiligheid. Het displaysysteem kan ook extern ingeschakeld worden als promotiemateriaal. Alle documentatie wordt dan op een duidelijke manier gepresenteerd aan potentiële klanten.

Wat is het verschil tussen een informatiekader, een kliklijst en een zichtpaneel?

Een informatiekader is magnetisch en uitsluitend geschikt voor metalen oppervlakken. Het kan één document presenteren. Ook een kliklijst is geschikt voor het vertonen van slechts één enkel document. Een kliklijst is gemakkelijk op te hangen aan de muur. Een zichtpaneel daarentegen is handig voor het presenteren van meerdere documenten. Het kan zowel aan de muur als op tafel geplaatst worden.

Als u nog vragen heeft over het bestellen van zichtpanelen, bekijk dan onze ‘Vraag en antwoord’ pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.