123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
bijna 4 miljoen klanten! Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Collegeblokken

Notities maken tijdens een college, opdrachten doen of lijstjes opstellen? In een collegeblok kunt u naar hartenlust schrijven en al uw ideeën noteren. Hier vindt u een ruim assortiment met collegeblokken.

Collegeblokken

Collegeblok kopen? Bestel voordelig online

Bent u op zoek naar een collegeblok? Bij 123inkt.nl kunt u kiezen uit allerlei soorten collegeblokken. Zo kunt u aantekeningen maken in blokken met gelinieerd papier of cijfers en berekeningen noteren op geruit papier. Daarnaast zijn er ook speciale collegeblokken met notenbalken beschikbaar voor het opschrijven van muziekstukken.

Collegeblokken met scheurrand of microperforatie zorgen ervoor dat u bladen gemakkelijk uit kunt scheuren en opbergen in een ordner. Dankzij een spiraalrug kunt u snel en eenvoudig door uw aantekeningen bladeren en de juiste pagina terugvinden.

Voor gebruik op de middelbare school of de universiteit is het handig om collegeblokken in allerlei kleuren te gebruiken. Zo kunt u notities voor verschillende vakken of onderwerpen goed uit elkaar houden. In ons assortiment vindt u collegeblokken in veel kleuren en formaten. Om notities nog overzichtelijker te ordenen, kunt u gebruikmaken van indexen en markeerstiften.
Heeft u vragen over het bestellen? Onze klantenservice helpt u graag even op weg!

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten