123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Collegeblokken gelinieerd

Gelinieerde collegeblokken bestelt u hier in A4- en A5-formaat. De collegeblokken hebben perforatiegaten om in een multomap te plaatsen. Onze collegeblokken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en hebben 60 tot 200 vel. Bestel vandaag vóór 23.59 uur uw gelinieerde collegeblokken, dan heeft u uw bestelling de volgende dag in huis!

Collegeblokken gelinieerd

Bestel gelinieerde collegeblokken om notities te maken

Collegeblokken met lijnen zijn ideaal voor elke scholier, student of professional. Deze blokken zijn perfect om aantekeningen en ideeën tijdens een les, college, training of vergadering op te schrijven. In ons assortiment vindt u gelinieerde collegeblokken in A4- en A5-formaat. Ze zijn allemaal voorzien van handige perforatiegaten. Hierdoor plaatst u uitgescheurde vellen eenvoudig in een ringband. Bovendien hebben de gelinieerde collegeblokken allemaal een spiraalbinding, waardoor u gemakkelijk pagina’s omslaat en door uw notities bladert.

Gelinieerde collegeblokken in A4-formaat

Gelinieerde collegeblokken in A4-formaat bieden veel schrijfruimte voor al uw aantekeningen. Naast deze maat hebben wij ook collegeblokken met lijnen in A4+-formaat. Dat is net wat groter dan standaard A4. Onze gelinieerde collegeblokken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en met vrolijke prints. De blokken hebben 60, 80, 90, 100, 120, 160 of 200 vel. Het aantal perforatiegaten verschilt per blok. Wij hebben 4-, 21- en 23-gaats gelinieerde collegeblokken.

Kies voor een gelinieerd collegeblok met een leeslint om snel de juiste pagina te vinden. Sommige blokken hebben handige tabs om informatie gemakkelijk te organiseren. Daarnaast zijn enkele gelinieerde collegeblokken voorzien van een elastische band of hoekelastieken, zodat het blok goed dicht blijft zitten. Ideaal wanneer u het collegeblok vaak onderweg meeneemt.

Gelinieerde collegeblokken in A5-formaat

De gelinieerde A5-formaat collegeblokken in ons assortiment hebben 80 of 120 vel en bieden daarom genoeg ruimte voor uw notities. De blokken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en hebben 2, 4, 12 of 17 perforatiegaten. Dankzij het compacte formaat, past uw gelinieerde collegeblok in iedere rugzak en neemt u hem makkelijk mee.

Wij hebben gelinieerde A5 collegeblokken met tabbladen om uw aantekeningen te ordenen. De collegeblokken met elastieken om de hoeken zorgen voor extra bescherming van uw pagina’s. Wilt u iets meer schrijfruimte per vel? Kies dan voor een A5+ collegeblok. Dit is net wat groter dan het standaard A5-formaat.

Ook handig om mee te bestellen

Veelgestelde vragen

Waar koop ik de goedkoopste gelinieerde collegeblokken?

Bij 123inkt.nl koopt u de goedkoopste gelinieerde collegeblokken voor de laagste prijs. Wij hebben collegeblokken met lijnen in A4-, A4+-, A5- en A5+-formaat. Kies voor de collegeblokken van ons 123inkt huismerk om het goedkoopst uit te zijn.


Heeft u nog vragen over het bestellen van gelinieerde collegeblokken? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten