123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Bureaustoelmatten


Voorkom krassen, slijtage en vervuiling met een beschermende bureaustoelmat voor tapijten en harde oppervlakken. Daarnaast rolt u makkelijker over de grond met uw bureaustoel. Onze bureaustoelmatten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Voor elke werkplek vindt u een geschikt exemplaar.


1 - 14 van 14

Bureaustoelmat kopen? Bestel hier bureaustoelmatten tegen lage prijzen!

Bureautafels, stoelen en ander meubilair kunnen na verloop van tijd schade veroorzaken aan uw vloer. De schade ontstaat bijvoorbeeld door een bewegende bureaustoel, vervuilde schoenen of zware tafels die drukplekken veroorzaken. Gelukkig is er een simpele oplossing: een vloermat. Vloermatten zijn meestal transparant en hebben een antislip onderkant die ervoor zorgt dat ze op hun plek blijven liggen. Daarnaast zijn de matten gemaakt van sterke materialen, waardoor ze tapijten en harde vloeren een goede bescherming bieden tegen krassen.

 

Een bureaustoelmat beschermt niet alleen de vloer, maar zorgt er ook voor dat u makkelijker over de grond beweegt met een bureaustoel. U rolt eenvoudig van A naar B en werkt tegelijkertijd ergonomisch verantwoord!  

 

In onze webshop hebben we bureaustoelmatten voor verschillende oppervlakken. Benieuwd welke u het beste kunt kiezen? Wij leggen de onderlinge verschillen uit, zodat u de juiste keuze maakt.

Bureaustoelmatten voor tapijt

U herkent het misschien wel: tapijten met kale plekken, een doorn in het oog! Ze ontstaan bijvoorbeeld door bewegende bureaustoelwieltjes en schoenen. U voorkomt kale plekken eenvoudig door een tapijtvloermat te gebruiken. Deze is speciaal ontwikkeld om laag- en hoogpolige tapijten te beschermen.

Daarnaast geeft de vloerkleedmat uw werkplek thuis of op kantoor een professionele uitstraling. Bij ons vindt u alleen vloermatten van de hoogste kwaliteit, die niet scheuren of lelijk worden na verloop van tijd.
 

Wij sommen de voordelen voor u op:

✓ Tapijten blijven mooi, hoe lang uw bureaustoel en -tafel er ook staan. 

✓ Dankzij de gladde ondergrond beweegt u soepel met uw stoel over de vloer.

✓ De bureaumatten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Voor elke werkplek vindt u een geschikt exemplaar.

✓ De matten zijn duurzaam dankzij milieuvriendelijke, recyclebare en slijtvaste materialen.

Bureaustoelmatten voor harde vloeren

Heeft u thuis of op kantoor parket, laminaat, vloerdelen of tegels liggen? Bescherm de vloer met een mat die speciaal is ontwikkeld voor deze harde ondergronden. Hiermee voorkomt u krassen, slijtage en vervuiling.

In onze webshop zijn de meeste vloerbeschermers transparant. Het aanzicht van de ruimte blijft dus onaangetast. Dankzij de antislip-structuur blijft de mat op zijn plaats liggen en glijdt u soepel met de bureaustoel over de vloer. Onze vloerbeschermers hebben robuuste materiaaleigenschappen en een hoge slijtvastheid. Hierdoor haalt u alleen de allerbeste vloermat in huis!

Wij sommen de voordelen voor u op:
✓ Harde vloeren blijven vrij van slijtage, vervuiling en krassen.
✓ Dankzij het gladde oppervlak beweegt u met uw bureaustoel soepel over de mat.
✓ De bureaumatten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Voor elke werkplek vindt u een geschikt exemplaar.
✓ De matten zijn duurzaam dankzij de milieuvriendelijke, recyclebare en slijtvaste materialen.

Nog meer kantoorartikelen nodig? Bestel alles in één keer in onze webshop en maak uw werkplek compleet. Zo zorgt u voor een gezonde werkhouding met ergonomische producten en maakt u uw thuiswerkplek compleet met deze accessoires.

Heeft u nog vragen over het bestellen van uw nieuwe vloermat? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord'-pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.