123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

MFC-J5330DW

Het meest uitgebreide aanbod aan inktcartridges voor uw Brother MFC-J5330DW printer vindt u hier. U kunt kiezen uit originele Brother inktcartridges en onze 123inkt huismerk cartridges. Haal meer uit uw printer door een reinigingscartridge mee te bestellen. Hiermee zorgt u ervoor dat uw printer optimaal blijft functioneren. Onze huismerk inktcartridges voor uw Brother MFC-J5330DW printer zijn een goedkope oplossing voor uw printer. Deze inktcartridges hebben meer inhoud dan de originele Brother inktcartridges. Bespaar nog meer en kies voor een multipack inktcartridges.

Brother MFC-J5330DW inktcartridges in zwart en kleur bestelt u hier!

Voor de Brother MFC-J5330DW printer worden de Brother LC-3217 en Brother LC-3219 inktcartridges gebruikt. Deze inktcartridges vindt u in zwart, aangegeven met de toevoeging ‘BK’ in het cartridge model, magenta (M), cyaan (C) en geel (Y). De Brother LC-3217 is de normale capaciteit inktcartridge. De Brother LC-3219 is de hoge capaciteit cartridge. Print u veel op kantoor of thuis? Dan is een hoge capaciteit inktcartridge aan te raden. Deze bevat meer inkt.

123inkt huismerk cartridges voor uw Brother MFC-J5330DW printer

De Brother MFC-J5330DW printer is natuurlijk te gebruiken met originele Brother inktcartridges. Een goed alternatief hiervoor is ons huismerk. Deze inktcartridges worden door ons ontworpen en getest door onze eigen kwaliteitsafdeling, waardoor ze altijd de juiste pasvorm hebben. Het 123inkt huismerk is voordeliger dan de originele Brother inktcartridges. De Brother LC-3217BK (zwart) heeft bijvoorbeeld een inhoud van 12,5 milliliter inkt, terwijl ons huismerk een inhoud heeft van 16,5 milliliter.

Het verschil tussen normale en hoge capaciteit inktcartridges voor uw Brother MFC-J5330DW printer

Inktcartridges voor uw Brother MFC-J5330DW printer vindt u in verschillende kleuren, van origineel Brother en ons huismerk. U heeft nog een andere keuze te maken voordat u de juiste Brother inktcartridges koopt, namelijk of u een normale of hoge capaciteit Brother inktcartridge gaat bestellen. Het verschil zit, zoals de naam al zegt, in de hoeveelheid inkt die de cartridge voor uw Brother MFC-J5330DW printer bevat. Een hoge capaciteit inktcartridge voor uw Brother MFC-J5330DW printer vindt u origineel van Brother en van ons huismerk. De hoge capaciteit inktcartridges voor uw Brother MFC-J5330DW printer bevatten altijd de meeste inkt. Wordt er op kantoor of thuis meerdere malen per dag geprint? Dan is een hoge capaciteit inktcartridge aan te raden.
 
Cartridge Normale capaciteit Hoge capaciteit Verschil
Brother LC-3217BK (zwart) 12,5 milliliter 60 milliliter 47,5 milliliter
Huismerk LC-3217BK (zwart) 16,5 milliliter 74 milliliter 57,5 milliliter

De hoge capaciteit inktcartridges zijn een goede keuze als u regelmatig print. Onze huismerk inktcartridges bevatten bij de normale en hoge capaciteit meer inkt dan het origineel van Brother.

Reinigingscartridges voor uw Brother MFC-J5330DW printer

Uw Brother MFC-J5330DW printer kan uw documenten met strepen of vlekken afdrukken. Dit komt vaak doordat de printkop van uw Brother printer verstopt is geraakt met opgedroogde inkt. De inkt kan dan niet op een normale manier door de spuitkanalen geleid worden. U kunt dit schoonmaken met een reinigingscartridge van ons huismerk. U koopt een aparte reinigingscartridge voor elke kleur die u gebruikt in uw Brother MFC-J5330DW printer. De cartridge zal vervolgens de spuitkanalen schoonmaken en alle eventueel opgedroogde inkt oplossen. Bespaar extra op de aanschaf van uw reinigingscartridges en koop een multipack.

Ook handig om mee te bestellen

Veelgestelde vragen

Welke cartridge heb ik nodig voor de Brother MFC-J5330DW printer?

De Brother LC-3217 (normale capaciteit) en de Brother LC-3219 (hoge capaciteit). Beide zijn bij 123inkt.nl beschikbaar in zwart (BK), magenta (M), cyaan (C) en geel (Y). Inktcartridges koopt u van het voordelige 123inkt huismerk en origineel van Brother altijd met de laagsteprijsgarantie.

Hoe printkop reinigen Brother MFC-J5330DW?

Met een reinigingscartridge van het 123inkt huismerk lost u alle opgedroogde inkt op. De spuitkanalen in de printkop kunnen namelijk verstopt raken als u de printer een tijdje niet gebruikt.

Wat te doen met oude Brother MFC-J5330DW cartridges?

Deze recyclet u bij 123inkt.nl. Bij uw bestelling ontvangt u een recyclezakje, waarmee u de lege inktcartridges op kunt sturen naar 123inkt.nl. Het tegoed dat u hiervoor ontvangt, kunt u als korting gebruiken op een volgende bestelling. Ook kunt u dit doneren aan een goed doel uit onze lijst.


Heeft u nog vragen over het bestellen van inktcartridges voor de Brother MFC-J5330DW printer? Bekijk dan onze ‘Vraag en antwoord’ pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.