123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Kapstokken


Een geordende hal begint met een stevige kapstok of handige haken. Of u nu op zoek bent naar een staand exemplaar of de hangende variant: bij ons vindt u kwalitatieve kapstokken, waarmee alle jassen op één plek hangen.


Koop een kapstok en hang uw jassen op

Een goede kapstok is onmisbaar in uw interieur of op kantoor. Iedereen heeft jassen in huis die ergens aan moeten worden opgehangen. Er zijn twee soorten kapstokken te onderscheiden: de staande variant en het hangende exemplaar. Lees snel verder en kom erachter welk ophangsysteem bij u past!

De staande kapstok

Een losstaand exemplaar is ideaal wanneer u de kapstok af en toe wilt verplaatsen. Omdat u niks aan de muur hoeft te bevestigen, zet u de kapstok neer op elke gewenste plek. Bij dit model hangt u de jas als het ware om de ‘stok’ heen. Vaak bieden staande kapstokken ook de mogelijkheid om er paraplu’s in te bewaren. Handig, want zo slaat u twee vliegen in één klap! 

Een kapstok met haakjes

Wilt u graag zelf bepalen hoe hoog de jas wordt opgehangen? Kies dan voor handige kapstokhaakjes. Deze bevestigt u gemakkelijk aan de muur op elke gewenste hoogte. Voor kleine kinderen is het fijn wanneer de ophanghaken wat lager hangen. Hierdoor kunnen zij zelf hun jas pakken zonder hulp van mama of papa. De haakjes zijn ook handig voor gebruik op kantoor met ruimtenood. Kapstokhaken nemen minder ruimte in dan bijvoorbeeld een staand exemplaar, maar bieden toch de mogelijkheid om jassen op te hangen.  

 

Nog zo’n handig item om op te hangen in uw hal is een sleutelkast. Houd overzicht op uw sleutelverzameling en raak geen sleutel meer kwijt: dit kastje heeft elk huishouden nodig. De meeste modellen zijn voorzien van een beveiligingssysteem, waardoor u niet bang hoeft te zijn dat mensen ongewenst sleutels meenemen. 


Heeft u vragen over het bestellen van kapstokken? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.