123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Winactie zomer 2024 - bestel en maak dagelijks kans

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Collegeblokken geruit

Hier bestelt u geruite collegeblokken in A4- en A5-formaat. In ons assortiment vindt u verschillende merken, zoals Clairefontaine, Oxford, Multo en Leitz. De A4 en A5 collegeblokken zijn ook verkrijgbaar in A4+- en A5+-formaat. Bestelt u voor 23.59 uur, dan heeft u uw bestelling de volgende dag in huis.
1 - 0 van 0

Collegeblokken geruit

Collegeblokken geruit kopen? Goedkoop en snel in huis!

Of u nu op zoek bent naar A4- of A5-formaat geruit schrijfpapier, bij ons kiest u uit verschillende merken en kleuren. Zo past er altijd een geruit collegeblok bij uw wensen. Met onze laagsteprijsgarantie en snelle levering zorgen wij ervoor dat u de perfecte collegeblokken met ruitjes in huis heeft.

Kiezen tussen A4- en A5-formaat collegeblokken met ruitjes

De geruite collegeblokken hebben vierkante ruiten die perfect zijn om grafieken of diagrammen te tekenen en wiskundige berekeningen overzichtelijk weer te geven. Het ruitjespatroon voorkomt dat uw schrijfcomfort wordt belemmerd. De ruiten zijn subtiel genoeg om vrij te kunnen schrijven. Wanneer u kiest tussen A4- en A5-formaat geruite collegeblokken, is het belangrijk om te bedenken waarvoor u het notitieblok gaat gebruiken.

Geruite A4-collegeblokken

Een A4-collegeblok biedt meer ruimte om uitgebreide aantekeningen te maken en komt daardoor goed van pas wanneer u veel informatie wilt noteren. Hierdoor zijn ze erg geschikt op school of kantoor. Gebruik een A4 collegeblok om aantekeningen te maken tijdens colleges, presentaties of trainingen. Ook is het handig voor het maken van overzichtelijke mindmaps of samenvattingen.

Geruite A5-collegeblokken

Een A5-collegeblok met ruitjes is compacter en dus makkelijker mee te nemen. Dit formaat is ideaal als u snelle of korte aantekeningen wilt maken. Ook voor gebruik onderweg of tijdens vergaderingen of brainstormsessies, is een A5-formaat erg praktisch. Het past gemakkelijk in uw tas en neemt weinig ruimte in beslag.

Het verschil tussen A4+- en A5+-formaat geruite collegeblokken

A4+ is iets groter dan het standaard A4-formaat. Ze hebben dezelfde lengte (210 mm), maar de breedte is 305 mm in plaats van 297 mm. A5+ is kleiner dan A4+ maar groter dan A5. Het heeft dezelfde lengte als A5 (148 mm), maar de breedte is 220 mm in plaats van 210 mm. Dit maakt het formaat compact en draagbaar. Hierdoor is dit collegeblok ideaal voor het maken van notities en wiskundige berekeningen en het tekenen van diagrammen. Het past gemakkelijk in uw tas en u neemt het gemakkelijk overal mee naartoe.

Handig om mee te bestellen

Veelgestelde vragen

Wat zijn geruite collegeblokken?

Geruite collegeblokken zijn notitieblokken met een ruitjespatroon op de pagina’s. Ze worden vaak gebruikt voor het maken van aantekeningen tijdens colleges of vergaderingen. Ook voor wiskundige berekeningen, technische tekeningen en het noteren van grafieken, tabellen en diagrammen komt een geruit collegeblok goed van pas.

Waar kan ik geruite collegeblokken kopen?

Bij 123inkt.nl koopt u collegeblokken met ruitjes in A4-, A4+-, A5- en A5+-formaat. Deze vindt u bij ons van verschillende merken en in verschillende kleuren. U heeft uw bestelling de volgende dag al in huis als u voor 23.59 uur bestelt.

Heeft u nog vragen over het bestellen van geruite collegeblokken? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.