123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Winactie zomer 2024 - bestel en maak dagelijks kans

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Collegeblokken muziek


Muziek collegeblokken bestelt u hier voor de scherpste prijs. De muziekblokken bevatten lege notenbalken en zijn verkrijgbaar in A4-formaat. Plaats vandaag vóór 23.59 uur uw bestelling, dan heeft u uw muziek collegeblokken de volgende werkdag al in huis!

Bestel collegeblokken met notenbalken

Een muziek collegeblok is ideaal voor iedereen die muziek maakt. Een muziekblok bevat per pagina 12 lege notenbalken. Speelt u een instrument waar u twee handen voor gebruikt? Dan heeft u per pagina 2 x 6 notenbalken om notatie voor twee handen aan te duiden. Erg handig als u piano, orgel of accordeon speelt.

Dankzij de ingetekende notenbalken schrijft u snel noten op. U hoeft alleen nog maar de juiste muzieksleutel aan het begin van de notenbalk te zetten. Hierdoor kunt u meteen aan de slag zonder eerst zelf vijf lijnen te tekenen. Gebruik voor het opschrijven van noten en andere tekens een potlood of uitwisbare balpen. Bestel ook direct een gum mee als u een potlood gebruikt. Zo kunt u verkeerde aantekeningen meteen uitgummen.

In ons assortiment vindt u een muziek collegeblok van A4-formaat. Met dit formaat heeft u voldoende ruimte om aantekeningen te maken en uw eigen bladmuziek te creëren. Daarnaast heeft het collegeblok een handige spiraalrug. Hierdoor legt u het collegeblok gemakkelijk open op uw lessenaar, tafel, piano of bureau. Zo bladert u eenvoudig door het muziek collegeblok en vindt u snel de juiste pagina.

Collegeblokken voor muziek gebruiken

Een collegeblok voor muziek kan voor diverse doeleinden gebruikt worden:
  • Noteren van losse muzieknoten, toonladders, melodieën en akkoordenschema's.
  • Dynamiek, articulatie en andere symbolen opschrijven.
  • Muziekstukken componeren en arrangeren.
  • Oefeningen uitwerken voor solfège en harmonieleer.
Het muziekblok is geschikt voor ieder instrument. Ook de noten van zangpartijen schrijft u op uw notenbalkpapier. Een muziekblok heeft voldoende witruimte om teksten onder de balken toe te voegen, zoals songteksten en akkoordsymbolen.

Muziek collegeblokken voor thuis, muziekles en op school

Of u nu een professionele muzikant of componist bent of een enthousiaste amateur: een collegeblok met notenbalken is onmisbaar. U legt uw muzikale ideeën gemakkelijk vast en werkt ze thuis of onderweg eenvoudig uit. Conservatoriumstudenten kunnen tijdens lessen of zelfstudie opdrachten of muziekstukken uitwerken. Een collegeblok met notenbalken helpt studenten om zich voor te bereiden op lessen, tentamens en audities. Daarnaast kunnen docenten op een (muziek)school met hun leerlingen verschillende muzikale oefeningen uitwerken in een muziek collegeblok.

Door een speciaal collegeblok met notenbalken te gebruiken, bent u op visuele en actieve wijze met muziektheorie bezig. Daarnaast helpt het u noten, intervallen en andere muzikale concepten beter te begrijpen. Door deze elementen fysiek op te schrijven in uw muziekblok kunt u ze op een later moment nog eens bekijken. Kortom, een muziek collegeblok is het ideale middel om op elke plek aan de slag te gaan met muzieknotatie.

Andere klanten bestelden dit ook

Veelgestelde vragen

Wat is een muziek collegeblok?

Een collegeblok voor muziek bevat lege notenbalken. Muzikanten, componisten, muziekdocenten, leerlingen en studenten kunnen hierin zelf noten opschrijven. Met een collegeblok voor muziek kunt u direct aan de slag met het noteren van muzikale oefeningen, toonladders, arrangementen en composities.

Waarvoor gebruik ik een collegeblok voor muziek?

Een collegeblok met notenbalken is ideaal voor het componeren van eigen stukken. Daarnaast gebruikt u het ook voor het opschrijven van o.a. noten, akkoorden en intervallen. Ook bij solfège of harmonieleer op een conservatorium of tijdens muzieklessen komt een collegeblok voor muziek erg goed van pas.


Heeft u nog vragen over het bestellen van muziek collegeblokken? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.