123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Spiraalblokken gelinieerd

Voor verschillende spiraalblokken met lijntjes bent u bij ons aan het juiste adres. Hier vindt u verschillende gelinieerde spiraalblokken in diverse kleuren, papiergewichten en afmetingen. In tegenstelling tot collegeblokken hebben spiraalblokken geen geperforeerde rand en alleen een scheurlijn. Koopt u onze huismerk spiraalblokken? Dan profiteert u altijd van de laagste prijs én de beste kwaliteit. Tip: bespaar op uw aanschaf en bestel een multipack spiraalblokken van ons huismerk of Clairefontaine.

Spiraalblokken gelinieerd

Spiraalblokken met lijntjes kopen? Goedkoop en snel in huis!

Bij ons kiest u uit A4, A5, A6, A7 en smalfolio spiraalblokken met lijnen. Als u uw gelinieerde spiraalblokken voor 23.59 uur bestelt, dan heeft u deze de volgende dag al in huis. Met de spiraalblokken van ons eigen merk profiteert u altijd van de beste kwaliteit en de allerlaagste prijs. Waar wacht u nog op? Bestel uw spiraalblokken hier!

Verschillende formaten gelinieerde spiraalblokken

In ons assortiment vindt u spiraalblokken met lijnen in verschillende formaten. Of u nu een boodschappenlijstje maakt of een uitgebreid verslag, we hebben spiraalblokken voor verschillende toepassingen. We leggen u graag uit welk spiraalblok het beste is weggelegd voor uw situatie.

A4 spiraalblok met lijnen

A4-formaat (210 x 297 mm) is ideaal voor uitgebreide aantekeningen, verslagen en notulen, presentaties en andere documenten. Dankzij het grote formaat heeft u ruimte voor al uw notities. Het wordt vaak gebruikt door studenten en professionals die vaak uitgebreide aantekeningen maken.

A5-spiraalblok met lijnen

A5-formaat (148 x 210 mm) is compact en draagbaar. Het is erg handig voor korte notities, to-do-lijsten, dagboeken of studie-aantekeningen. Het is een populair formaat onder studenten en mensen die regelmatig onderweg aantekeningen maken.

A6-formaat gelinieerde spiraalblokken

A6-formaat (105 x 148 mm) is zeer compact en komt goed van pas bij het maken van snelle aantekeningen of het noteren van boodschappenlijstjes. Een A6 spiraalblok past makkelijk in een kleine tas of rugzak, waardoor u onderweg makkelijk notities maakt.

A7-formaat spiraalblokken met lijntjes

A7 (74 x 105 mm) is het kleinste formaat spiraalblok dat u hier vindt. Het past gemakkelijk in iedere tas. U gebruikt dit kleine spiraalblok voor het noteren van korte notities. Het schrijfblok is ideaal om thuis of op kantoor naast de vaste telefoon te leggen. Hierdoor kunt u tijdens een telefoongesprek gemakkelijk aantekeningen, zoals adressen of telefoonnummers, opschrijven.

Smalfolio spiraalblok met lijnen

Een smalfolio spiraalblok met gelinieerde pagina’s is in de breedte iets groter dan A4, maar dan met een smal en langwerpig ontwerp. Als u meer verticale ruimte nodig heeft voor uw aantekeningen is een smalfolio spiraalblok de beste keuze. Het kiezen van het juiste formaat gelinieerde spiraalblokken hangt af van het beoogde gebruik en de behoeftes van u als gebruiker. Houd rekening met draagbaarheid, ruimtevereisten en het gemak van het maken van aantekeningen bij het kiezen van het formaat.

handig om mee te bestellen

Veelgestelde vragen

Welke formaten gelinieerde spiraalblokken zijn beschikbaar?

Bij 123inkt.nl kiest u uit A4, A5, A6, A7 en smalfolio spiraalblokken. Deze koopt u altijd met de laagsteprijsgarantie. Wij hebben spiraalblokken in verschillende kleuren en papiergewichten. U bestelt bij ons zowel enkele spiraalblokken als voordelige multipacks.

Wat zijn gelinieerde spiraalblokken?

Spiraalblokken met lijntjes zijn notitieblokken met geperforeerde pagina’s en een spiraalbinding. De pagina’s zijn voorzien van horizontale lijnen die u helpen om netjes en recht te schrijven. Ze zijn ideaal voor het maken van aantekeningen, to-do-lijsten en notulen.

Heeft u nog vragen over het bestellen van gelinieerde spiraalblokken? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten