123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Winactie zomer 2024 - bestel en maak dagelijks kans

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Spiraalblokken geruit

Bestel geruite spiraalblokken in A4-, A5- en B5-formaat. Wij hebben spiraalblokken met ruiten van 5 mm en 4 x 8 mm. Bestel vandaag uw geruite spiraalblok, dan heeft u uw bestelling de volgende dag in huis.
1 - 0 van 0

Spiraalblokken geruit

Goedkope geruite spiraalblokken kopen

Geruite spiraalblokken zijn ideaal voor het maken van technische tekeningen, berekeningen en notities. Dankzij de spiraalbinding kunt u het blok 360 graden openen. Hierdoor ligt uw spiraalblok plat voor u open, zodat u comfortabel kunt schrijven. Beide pagina’s kunt u zo gemakkelijk naast elkaar bekijken. Bovendien slaat u de bladzijden eenvoudig om en vindt u snel de juiste berekeningen. In onze webshop vindt u een breed assortiment spiraalblokken voor de allerbeste prijs.

Koop geruite spiraalblokken in verschillende kleuren en formaten

Onze geruite spiraalblokken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Wij hebben spiraalblokken met een kaft in onder andere zwart, grijs, blauw, groen en rood. Naast verschillende kleuren, vindt u in onze webshop spiraalblokken met ruiten in vijf formaten.
 
Papierformaat Afmetingen Toepassingen
A4+ 21 x 31,5 cm Schoolopdrachten
A4 21 x 29,7 cm Schoolopdrachten
B5 17,6 x 25 cm Aantekeningen
A5+ 16,2 x 25,5 cm Korte notities
A5 14,8 x 21 cm Korte notities


Met een A4 of A4+ spiraalblok heeft u veel ruimte voor uw berekeningen en schoolopdrachten. Een A5 en A5+ spiraalblok heeft daarentegen een kleiner formaat. Deze schrijfblokken zijn erg handig wanneer u veel onderweg bent en vaak korte notities schrijft. Daarnaast bergt u een klein spiraalblok makkelijk op. Als u een geruit spiraalblok zoekt dat groter is dan A5 maar kleiner dan A4, dan kiest u voor een spiraalblok in B5-formaat. Dit formaat is prettig om mee te nemen en biedt daarnaast voldoende ruimte voor uw aantekeningen.

Geruite spiraalblokken met 63, 70, 90, 96, 100, 120 of 140 vel

Onze geruite spiraalblokken hebben verschillende diktes. Hoe meer informatie u in een blok kwijt wilt, hoe meer pagina’s u nodig heeft. Wij hebben spiraalblokken met 63 tot 140 vel:
  • A4: 63, 70, 90, 100 en 140 vel
  • A5: 63, 70, 90, 120 en 140 vel
  • B5: 96 vel
Naast het aantal vel in een spiraalblok is papiergewicht ook belangrijk om rekening mee te houden. Onze A4, A5 en B5 geruite spiraalblokken bevatten 90 grams papier. Met dit papiergewicht kunt u een potlood, vulpen of balpen gebruiken zonder dat de inkt doordrukt. Wanneer u een markeerstift of marker gebruikt op 90 grams papier, dan zal de inkt van deze stiften doordrukken.

Spiraalblokken met 5 mm en 4 x 8 mm ruiten

Spiraalblokken met ruiten hebben duidelijke ingetekende ruiten. Hierdoor heeft u een handig referentiekader tijdens het tekenen van diagrammen of het maken van (wiskundige) berekeningen. Onze geruite spiraalblokken hebben ruiten van 5 mm of 4 x 8 mm. Blokken met vierkante ruitjes (5 mm) zijn erg handig voor het tekenen van grafieken. Gebruik spiraalblokken met 4 x 8 mm ruiten voor het noteren van formules en cijfers. Deze schrijfblokken zijn ook geschikt voor handlettering of kalligrafie.
druppie geeft een tip
TIP!
Bestel een multipack met meerdere geruite spiraalblokken om voor elk onderwerp of schoolvak een apart blok te hebben. Zo houdt u overzicht in uw werk en weet u precies welke informatie, aantekeningen en notities u in ieder spiraalblok kunt vinden. Plak een beschrijfbaar etiket op uw geruite spiraalblokken om in één oogopslag te zien van wie het schrift is en wat er in staat.

Ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Welke spiraalblokken zijn ideaal voor het maken van grafieken en diagrammen?

Spiraalblokken met vierkante ruiten van 5 mm zijn ideaal voor het maken van tekeningen op schaal. Ze zijn ook erg handig voor het tekenen van diagrammen of grafieken. Bij 123inkt.nl bestelt u geruite spiraalblokken voor de scherpste prijs.

Waarvoor gebruik ik spiraalblokken met 4 x 8 mm ruiten?

Spiraalblokken met ruitjes van 4 x 8 mm zijn erg handig wanneer u voornamelijk formules, berekeningen en cijfers wilt noteren. Dankzij het formaat van de ruiten zijn deze spiraalblokken ook uitstekend te gebruiken voor het oefenen van kalligrafie of handlettering.
 
Heeft u nog vragen over het bestellen van geruite spiraalblokken? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.