123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail:     info@123inkt.nl 
Vragen:   123inkt.nl/help
Meer dan 3 miljoen klanten! Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Losse tubes acrylverf

Losse acrylverf tubes kopen? Dat kan op 123inkt.nl! Op onze webshop vindt u honderden kleuren acrylverf. Ideaal wanneer u op zoek bent naar die ene, specifieke verfkleur.

Losse tubes acrylverf

Koop nu losse tubes acrylverf

Bij iedere kunstenaar of hobbyist liggen tubes acrylverf in huis. En dat is niet zo gek want ze zijn makkelijk mengbaar, eenvoudig te verdunnen met water en drogen snel. Dit maakt het een populaire verf bij iedereen die gek is op schilderen. Met tubes acrylverf brengt u de juiste textuur aan op uw canvasdoek

 

Maar wist u dat acrylverf ook uitermate geschikt is voor andere ondergronden? Zoals hout, papier, linnen… noem het maar op! De verf is bestand tegen droogte, licht en vocht waardoor uw creatie verzekerd is van een lange kleurechtheid en hoge kwaliteit. Wilt u bepaalde gedeelten in uw kunstwerk aanpassen? Dan is acrylverf een ideaal middel om mee over te schilderen en meerdere lagen over elkaar heen te leggen. 

 

Bij ons koopt u verftubes van 20 ml, 120 ml, 250 ml, 500 ml en 1000 ml. Bepaal van tevoren hoeveel acrylverf u nodig heeft van een bepaalde kleur en klik in onze webshop op de gewenste hoeveelheid. Dit maakt het zoeken nog makkelijker! Met acrylverf tubes in lichte kleuren, donkere kleuren, roodtinten, groentinten en blauwtinten maakt u de meest kleurrijke schilderijen.

 

De schildersuitrusting maakt u compleet met een van onze stevige schildersezels. Zet er een goedkoop canvasdoek op en het schilderen kan beginnen.


Heeft u nog vragen omtrent het bestelproces? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier staan veelgestelde vragen beantwoordt. Niet het antwoord gevonden waar u naar op zoek was? Dan staat onze klantenservice voor u klaar!