123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Bestel & maak elke dag kans op een iPhone 15 of iPad Air

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Bekijk al onze kerstverlichting

Acrylverf

Van losse tubes verf in honderden kleuren tot speciale spuitbussen: in onze webshop vindt u alles wat u nodig heeft voor uw creatie op doek. Breng meerdere lagen aan, creëer prachtige kleurovergangen en maak een meesterwerk met onze sneldrogende acrylverf. Voor schilders die graag reliëf technieken toepassen, is olieverf geschikt. Hiermee creëert u dikke lagen verf die volume aan uw schilderij geven.

Acrylverf

Professionele acrylverf kopen

Acrylverf bestaat uit diverse pigmenten met acryl en is een waterverdunbare synthetische verf. Deze verven hebben de bijzondere eigenschap dat ze met diverse materialen te mengen zijn en razendsnel drogen. Hierdoor brengt u in een rap tempo meerdere lagen aan in uw schilderij. Acryl hecht goed op verschillende ondergronden.

Kies voor losse verftubes of sets acrylverf

Zoekt u een specifieke verfkleur? Kijk dan eens bij onze losse tubes acrylverf. Van koele tot warme tinten: in ons assortiment vindt u de perfecte kleur voor uw project. Start u pas net met deze schilderkunst of wilt u verschillende kleuren mengen? Dan is het wellicht handig om een set aan te schaffen, waarmee u alle basiskleuren tot uw beschikking heeft. Verdun de verf door water toe te voegen en creëer transparante lagen. Vermeng het water met de verf totdat u de gewenste dikte heeft om mee te schilderen.

Verfspuitbussen kopen

Onze acrylverf spuitbussen zijn ideaal voor hobbyisten die hun meubilair of andere objecten in een nieuw jasje willen steken. De verf droogt razendsnel, is geschikt voor binnen en buiten en zorgt voor een volledige dekking op diverse ondergronden, zoals hout, metaal, kunststof of steen. Een spray is ideaal voor klussen waarbij het werken met een kwast moeilijker is.

Primer, modelleerpasta en vernis

U werkt nog prettiger door een primer of modelleerpasta aan te schaffen voor uw acrylverfschilderij. Deze benodigdheden geven extra textuur aan uw schilderij en zorgen voor een goede hechting van de verf. Voeg als laatste een vernis of lak toe voor een beschermende afwerking.

Meng en verdun de acrylverf eenvoudig op een van onze verfpaletten. Kies voor een exemplaar van hout, metaal of plastic. Heeft u nog een ondergrond nodig om uw kunstproject op te maken? Kijk dan eens bij onze canvasdoeken. U heeft de keuze uit schilderspanelen en schildersdoeken gespannen op houten spieramen. In onze webshop koopt u alles wat u nodig heeft voor uw schilderij!

Veelgestelde vragen

Is schilderen met acrylverf moeilijk?

Nee, maar aangezien acrylverf sneller droogt dan olieverf, moet u sneller schilderen. De snellere droogtijd verklaart grotendeels de populariteit van deze schildertechniek.

Welke penselen kan ik het beste gebruiken voor acrylverf?

Om te werken met acrylverf gebruikt u het best een zachte penseelpunt gemaakt van synthetische haren of varkenshaar. De punten van deze speciale kwasten behouden altijd hun vorm, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor dikkere verfsoorten. Bij 123inkt koopt u penselen in verschillende formaten en soorten.

Hoe verwijder ik acrylverfvlekken uit mijn kleren?

Acrylverfplekken verwijdert u gemakkelijk uit uw kleding! Week het kledingstuk een nachtje in vloeibare, groene zeep. Spoel het de volgende ochtend uit met heet water en de acrylverf is verdwenen.


Als u nog andere vragen heeft over het bestellen van acrylverf, bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.