123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail:     info@123inkt.nl 
Vragen:   123inkt.nl/help
Afhalen alleen op afspraak
Meer dan 3 miljoen klanten! Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Sets acrylverf

Op 123inkt.nl koopt u verschillende acrylverf sets waarmee u alle mogelijke kleuren mengt. Met acrylverf tubes van merken als Talens en Derwent heeft u veelzijdige verf in handen, die u gemakkelijk mengt met andere kleuren of verdunt met water.

Sets acrylverf

Goedkope acrylverf sets kopen

De tubes acrylverf bestaan uit heldere en mengbare kleuren. Onze sets acrylverf zijn van hoogwaardige kwaliteit, waardoor uw creaties langdurig hun kleur en echtheid behouden. Met de dikte van de verf heeft u een gemiddelde consistentie. Hiermee kunt u zowel reliëf technieken als glacerende technieken gebruiken. 

 

Onze acrylverf sets staan erom bekend dat ze snel opdrogen waardoor u direct een nieuwe laag aanbrengt op het doek. Hiermee is acrylverf een ideale tool voor elke compositie.  

De voordelen van acrylverf sets

De tubes acrylverf hechten snel en makkelijk op diverse ondergronden. Van canvasdoeken tot papier en van linnen tot hout: onze sets acrylverf zijn geschikt voor ieder oppervlak! Is de verf eenmaal opgedroogd? Dan is uw creatie vereeuwigd! De acrylverf in ons assortiment laat een dunne kunststof laag achter die bestand is tegen droogte, vocht of licht. De kleur blijft daardoor hetzelfde. Dit zorgt voor een langere levensduur en goede kwaliteit en maakt acrylverf een razend populaire verfsoort onder veel kunstenaars.

 

Op 123inkt.nl vindt u sets acrylverf met tubes van 12 ml, 20 ml en 75 ml. Bepaal van tevoren hoeveel verf u nodig heeft voor het doek en schaf de juiste hoeveelheid aan. Met kleuren als wit, geel, rood, blauw, groen en zwart heeft u de ideale basis in handen om elke kleur te mengen die u wenst.

 

Heeft u al gekeken bij onze verfpaletten? Hierop mengt u allerlei kleuren verf met elkaar. Kies voor hout, kunststof of metaal en verbreedt uw kleurenspectrum. Voor het aanbrengen van de verf gebruikt u onze hoge kwaliteit acrylverfpenselen.


Zit u met vragen over het bestellen? Check onze 'Vraag en antwoord' pagina waar veelgestelde vragen worden beantwoord. Staat uw vraag er niet tussen? Dan helpt onze klantenservice u graag verder.