123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
E-mail:     info@123inkt.nl 
Vragen:   123inkt.nl/help
 
Meer dan 3 miljoen klanten! Al 10 jaar lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Ecoline

Van losse flacons ecoline tot ecoline brushpennen en van aquarelpapier tot aquarelverfpenselen: op 123inkt.nl koopt u alle benodigdheden voor uw ecoline project of kunstwerk.

Ecoline

Creëer de mooiste illustraties met ecoline

Ecoline is een vloeibare aquarelverf en bij ons beschikbaar in allerlei kleuren en modellen. Zo werkt de ene creatieveling graag met ecoline brushpennen en de andere schildert liever met losse ecoline flacons. In ons assortiment vindt u beide varianten voor het maken van de mooiste creaties.

Verschil tussen ecolinestiften en ecoline flacons

Ecoline stiften zijn pennen gevuld met ecoline op basis van kleurstof. U hoeft niet meer losse penselen aan te schaffen om met ecoline te werken. Bij losse flacons is dit wel het geval, maar dat kan ook een voordeel zijn: u bepaalt namelijk zelf met wat voor penseel u aan de slag gaat. Wissel af met kroontjespennen en verschillende soorten kwasten en experimenteer met de verf voor uw artistieke ecoline tekening.

Het voordeel van ecolinepennen

De ecolinepen is gevuld met ecoline op basis van kleurstof. De stift bestaat uit een zachte penseelpunt die eenvoudig in gebruik is. De brushpennen zijn geurloos, handig om mee te nemen als u onderweg bent en ideaal als u houdt van een schone werkplek. Gebruik de stift voor een snelle schets, het aanbrengen van de laatste details of om grote kleurvlakken te vullen. Vergeten om de dop terug op de pen te plaatsen? Geen zorgen, maak de punt vochtig met water en uw pen is weer als nieuw! De ecoline brushpen combineert u perfect met ecoline in flacons.

Wilt u ecoline kopen? Kijk dan ook eens bij ons aquarelpapier. Laat uw creativiteit de vrije loop en maak prachtige schilderingen op ecolinepapier. Combineer de losse ecoline flacons met aquarelverfpenselen, gemaakt van varkenshaar die altijd hun vorm behouden.


Heeft u aanvullende vragen over het bestellen van ecoline inkt? Bekijk dan de 'Vraag en antwoord'  pagina. Hier worden de veelgestelde vragen beantwoord. Komt u er toch niet uit? Dan helpt onze klantenservice u graag verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten