123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Win een PlayStation 5 t.w.v. € 550!

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Draagbare labelprinters


Met een draagbare labelprinter drukt u op elk moment uw bonnen en labels af, waar u ook bent. Ze kunnen tegen een stootje en zijn makkelijk te bedienen. Bestel hier uw draagbare labelprinter!


Koop uw draagbare labelprinter online voor de beste prijs

Een draagbare labelprinter neemt u overal mee naar toe: het is een robuust en stevig apparaat dat bestand is tegen vallen en stoten. Wat uw locatie ook is, met een draagbare labelprinter print u binnen een handomdraai uw eigen labels, bonnen, barcodes en veel meer. Dankzij het compacte formaat en de oplaadbare accu komt een draagbare labelprinter goed van pas wanneer u veel in beweging bent, bijvoorbeeld in een winkel, als postbezorger of in een magazijn.

Verbind uw draagbare labelprinter

Dat u de draagbare labelprinter overal mee naartoe kunt nemen, betekent ook dat deze veel connectiemogelijkheden nodig heeft. U wilt immers op verschillende locaties printen! Daarom is een draagbare labelprinter altijd voorzien van wifi en/of Bluetooth. Zo verbindt u waar u ook bent met een pc of laptop en begint u razendsnel met labels printen. Sommige labelprinters hebben zelfs de mogelijkheid tot mobiel printen. Bij Apple-apparaten gaat dit via AirPrint, een functionaliteit die ervoor zorgt dat uw iPhone of iPad via wifi automatisch verbindt met de dichtstbijzijnde labelprinter. Bij Android-apparaten gebruikt u hiervoor uw Bluetooth-connectie.

Brother draagbare labelprinters

Vooral Brother heeft een aantal draagbare labelprinters van hoge kwaliteit in het assortiment en deze vindt u dan ook voornamelijk in onze webshop. De Brother labelprinters uit de RJ-serie (RuggedJet) staan dankzij hun gebruiksgemak bekend als een professionele en efficiënte printoplossing voor onder andere medewerkers van de buitendienst, retail en logistiek. Enkele draagbare labelprinters van Brother bevestigt u zelfs aan uw riem of aan een schouderband! Bent u op zoek naar een labelprinter en is draagbaarheid geen harde eis? Bekijk dan ook de Dymo labelprinters en de Zebra labelprinters in ons assortiment.

Heeft u vragen over het bestellen van draagbare labelprinters? Kijk op onze ‘Vraag en antwoord' pagina waar veelgestelde vragen worden beantwoord. Staat uw antwoord er niet tussen? Dan helpt onze klantenservice u graag verder.