123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Dymo LabelManager


Op zoek naar een professioneel beletteringssysteem? Dan heeft u een Dymo LabelManager nodig! Bestel een van de vele modellen voordelig in onze webshop en print razendsnel uw unieke labels.


Bestel hier de Dymo LabelManager die u nodig heeft

Met de Dymo LabelManager drukt u labels met korte teksten af op tape, zodat u uw spullen kunt labelen en organiseren. Het is een beletteringssysteem uit de professionele serie van Dymo, wat betekent dat de LabelManager ideaal is voor verschillende toepassingen op kantoor, in de winkel en in magazijnen. De kwaliteit van de labels is hoog en de bijpassende Dymo tape is beschikbaar in allerlei kleuren en breedtematen, waardoor Dymo LabelManagers erg veelzijdig zijn.

De verschillende Dymo LabelManagers

Binnen de Dymo LabelManager-serie heeft u de keuze uit een aantal modellen, elk met hun eigen kwaliteiten. In ons assortiment vindt u onder andere de volgende LabelManagers:
  • De Dymo LabelManager 160 is de simpelste uitvoering die uitermate geschikt is voor het snel afdrukken van allerlei tekstuele labels. Deze labelmaker is draagbaar.
  • De Dymo LabelManager 280 is het nieuwste draagbare model met veel mogelijkheden voor het personaliseren van labels, zoals verschillende lettertypes. U voegt hiermee zelfs afbeeldingen toe!
  • Met de Dymo LabelManager 210D heeft u een iets groter desktopmodel in handen, wat als voordeel heeft dat deze ook ruimte heeft voor een groter display.
  • De Dymo LabelManager 360D is ook een desktopmodel, maar de nieuwe interface maakt hem iets gebruiksvriendelijker. Bovendien is deze LabelManager extra snel.
  • Op zoek naar een exclusief beletteringssysteem? Kies dan de Dymo LabelManager 500TS (desktop). Dit model heeft de nieuwste snufjes, zoals touchscreen, een groot display en zelfs een automatische snijfunctie.

Dymo LabelManager: QWERTY of AZERTY?

In de Dymo LabelManager-serie zijn er dus allerlei uitvoeringen, maar soms heeft u per uitvoering ook de keuze voor verschillende toetsenborden. De types 160, 210 en 280 zijn namelijk beschikbaar met zowel een QWERTY-toetsenbord als een AZERTY-toetsenbord. Dat is een belangrijke keuze, want hoewel een QWERTY-toetsenbord in de meeste landen gebruikelijk is, is in België en Frankrijk juist het AZERTY-toetsenbord gangbaarder. Let er bij het bestellen dus goed op welk toetsenbord uw LabelManager heeft. Wilt u niet alleen tapes op professionele wijze bedrukken, maar ook grotere labels zoals verzendetiketten? Neem dan een kijkje bij onze labelprinters.

Heeft u vragen over het bestellen van draagbare labelprinters? Kijk op onze ‘Vraag en antwoord' pagina waar veelgestelde vragen worden beantwoord. Staat uw antwoord er niet tussen? Dan helpt onze klantenservice u graag verder.