123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Verzendlabel printers


Op zoek naar een printer voor verzendlabels? Zo print u in een handomdraai uw labels en verstuurt u snel en efficiënt al uw pakketten. Bestel hier uw verzendlabel printer en ontdek zelf het gemak!

Let op: PostNL, UPS, GLS en DPD werken met verzendlabels van 10 x 15 cm. Voor DHL is het label groter, namelijk 10 x 21 cm. Kies dus een labelprinter die het juiste formaat print.


Verzendlabel printer kopen? Bekijk ons voordelige assortiment

Verstuurt u vaak pakketjes of heeft u een (klein) bedrijf? Dan is het printen van verzendlabels waarschijnlijk vaste prik. Dat kan een zeer tijdrovende klus zijn, zeker wanneer het aantal pakketten groter wordt. Gelukkig is er een efficiënte manier om het printen van de etiketten aan te pakken: gebruik een speciale verzendlabel printer! Alle printers op deze pagina zijn geschikt om verzendlabels te printen. Ze drukken verzendetiketten in A6-formaat (10 x 15 cm) af, wat precies het juiste formaat is voor PostNL, UPS, GLS en DPD. Voor DHL heeft u een groter verzendlabel van 10 x 21 cm nodig, dus let hierop bij het uitkiezen van uw verzendlabel printer. We helpen u hieronder verder bij het maken van deze keuze.

Verzendlabel printers van Dymo, Brother en Zebra

Er zijn verschillende labelprinters die in A6-formaat printen en dus geschikt zijn als verzendlabel printer. Welke labelprinter geschikt is, hangt dan ook af van uw doeleinden. Een Dymo labelwriter, zoals de LabelWriter 4XL, is ideaal wanneer u op zoek bent naar een eenvoudig instapmodel met de belangrijkste basisfuncties. Hiermee kunt u echter geen DHL labels printen, omdat deze een afwijkend formaat hebben. DHL labels print u het best met een professionele Zebra labelprinter, zoals de ZD420D. Ook tussen de Brother labelprinters vindt u veel snelle, professionele modellen die uitermate geschikt zijn voor de retail en logistiek.

Veelgestelde vragen

Welke printer heb ik nodig voor verzendlabels?

Voor het printen van verzendlabels heeft u een labelprinter nodig die op A6-formaat kan printen en dus een afdrukbreedte van minimaal 100 mm heeft. Bij 123inkt vindt u verschillende geschikte modellen van Brother, Dymo en Zebra op één overzichtelijke pagina.

Hoe groot moet een verzendlabel zijn?

Voor de meeste vervoerders, waaronder PostNL, UPS, DPD en GLS, heeft het verzendlabel een afmeting van 10 x 15 cm. Voor DHL is het label iets groter, namelijk 10 x 21 cm.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een verzendlabel printer?

  • Kies een labelprinter met het juiste formaat (A6). Houd ook rekening met de vervoerder die u gebruikt.
  • Kijk niet alleen naar de prijs van de printer, maar ook naar de prijs van de labels.
  • Kies een printsnelheid die past bij uw doel: een snelle labelprinter is vooral bij zakelijk gebruik essentieel.
  • Controleer de aansluitmogelijkheden: er zijn tegenwoordig veel draadloze labelprinters die via wifi of Bluetooth werken.

Heeft u nog vragen over het bestellen van verzendlabel printers? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.