123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Laserprinters kleur

Must haves 2024


Hier koopt u de goedkoopste kleurenlaserprinters voor thuis én op kantoor. Op deze pagina vindt u al onze laserprinters die in kleur kunnen printen. Maak uw keuze uit de beste modellen van onder andere Brother en HP en bestel vandaag nog!

Tip: bekijk ook onze laserprinter vergelijking met meer informatie over de verschillende soorten kleurenaplaserprinters.


1 - 24 van 29

Bestel de beste kleuren laserprinter online

Laserprinters hebben een hoge printsnelheid en zijn relatief goedkoop in gebruik. Als u dus op zoek bent naar een efficiënte en voordelige manier om diverse documenten in kleur te printen, is een kleurenlaserprinter de beste keuze. Gun uzelf het gemak van een laserprinter die in kleur print! Heeft u geen kleurenprints nodig? Bekijk dan ook ons assortiment zwart-wit laserprinters.

De werking van een kleuren laserprinter

Waar een inkjetprinter de kleuren op papier zet met behulp van inktcartridges, gebruikt een laserprinter hier toners voor. U leest alles over deze manier van printen in ons blogartikel over de werking van een laserprinter. Er gaat dus een geheel andere printtechniek schuil achter de kleurenafdrukken van een laserprinter. En hoewel deze uitstekend voldoet als u documenten of verslagen in kleur wilt printen, is een kleurenlaserprinter niet de beste printer om foto’s mee te printen. In dat geval raden wij u aan om de inkjetprinters eens te bekijken.

Voordelen van een kleuren laserprinter

Met een kleuren laserprinter print u kleurendocumenten op hoge snelheid en in grote aantallen. Maar deze printer heeft nog meer voordelen ten opzichte van een inkjetprinter:
  • Relatief goedkoop
    Een kleurenlaserprinter verdient zijn iets hogere aanschafprijs snel terug, doordat de kosten per print laag zijn. Toners voor laserprinters hebben namelijk een hoge capaciteit en drogen niet uit, zoals bij inktcartridges soms wel het geval is.
  • Onderhoudsarm
    Zolang u zorgt dat u de kleurenlaserprinter stofvrij is en u deze voorziet van de juiste toners en voldoende papier, kunt u voor langere tijd probleemloos printen.
  • Multifunctioneel
    Kiest u voor een all in one kleuren laserprinter? Dan heeft u een multifunctioneel apparaat dat ook kan scannen, kopiëren en soms zelfs faxen. Bovendien zijn deze uitgebreide modellen vaak voorzien van duplex (automatisch dubbelzijdig afdrukken) en ADF (automatische documentinvoer).

Mogelijk ook interessant voor u:

Veelgestelde vragen

Wat is de goedkoopste kleuren laserprinter?

Er zijn verschillende kleuren laserpinters met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De Brother MFC-serie kleuren laserprinters zijn meestal zeer gunstig geprijsd. Ook de HP Color Laser modellen hebben een scherpe prijs. Al deze printers bestelt u in onze webshop met laagsteprijsgarantie. Liever nog meer besparen? Wij bieden ook extra voordelige tweedekansprinters aan!

Waarom moet ik een kleuren laserprinter kopen?

Kies voor een kleuren laserprinter als u regelmatig brieven, verslagen, rapportages en documenten in kleur print. Denk bijvoorbeeld aan grafieken, tabellen, figuren of kleine afbeeldingen. Dit soort documenten print u sneller, efficiënter en goedkoper met een kleuren laserprinter dan met een inkjetprinter.

Welke laserprinter werkt het best met Apple?

Alle laserprinters die beschikken over AirPrint, zijn geschikt om te gebruiken met uw Apple apparaten. Via AirPrint verbindt u ze draadloos met de printer en kunt u direct afdrukken vanaf elk device. Bij 123inkt vindt u een grote selectie kleuren laserprinters met AirPrint, onder andere van topmerken zoals HP en Brother.


Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.