123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

DCP-1612W

Toner voor de Brother DCP-1612W printer bestelt u hier met de laagsteprijsgarantie. Naast toner vindt u hier ook de Brother DR-1050 drum. Beide kunt u kopen van ons voordelige huismerk of origineel van Brother. Bestel ook gelijk een fijnstoffilter of laserprinter reinigingsdoek mee.

Brother DCP-1612W toner kopen met de laagsteprijsgarantie

In de Brother DCP-1612W printer wordt alleen de zwarte Brother TN-1050 toner gebruikt. De Brother DCP-1612W print, scant en kopieert namelijk alleen in zwart-wit. De Brother TN-1050 toner kunt u kopen van ons voordelige huismerk of origineel van Brother. Bij ons profiteert u altijd van levenslange garantie op het gebruik van huismerktoners. Daarnaast zijn wij zo overtuigd van ons product, dat wij 100% tevredenheidsgarantie bieden.

Voordelige huismerktoner voor de Brother DCP-1612W laserprinter

De Brother DCP-1612W printer kunt u gebruiken met originele Brother toner. Een goed alternatief hiervoor is ons huismerk. Deze toner wordt door ons ontworpen en uitgebreid getest door onze deskundige kwaliteitsafdeling. Zo waarborgen wij altijd de hoogste kwaliteit. Het 123inkt huismerk is voordeliger ten opzichte van originele Brother toners. Daarbij komt ook dat huismerktoners meer inhoud hebben, zoals u hieronder terug kunt zien:
 
Toner Origineel 123inkt huismerk Verschil
Brother TN-1050 (zwart) 1.000 pagina’s 1.200 pagina’s 200 pagina’s

De Brother TN-1050 zwarte toner van ons huismerk print 200 pagina’s meer, én is goedkoper dan de originele Brother toner.

Drum voor de Brother DCP-1612W printer

Een drum is een cruciaal onderdeel van elke laserprinter, dus ook voor de Brother DCP-1612W printer. De Brother DR-1050 drum werkt samen met de toner om 20 afdrukken per minuut te maken. De drum is een cilindrische trommel die is bedekt met een lichtgevoelige laag. Tijdens het printen wordt de toner aangebracht op de drum door statische elektriciteit. De toner hecht zich aan de delen van de drum waar licht op valt. Hierdoor ontstaan afbeeldingen of teksten. Het papier wordt vervolgens door de printer geleid en de toner wordt overgebracht van de drum naar het papier door hitte en druk. Ook de drum voor uw Brother DCP-1612W printer vindt u bij ons van ons voordelige huismerk en origineel van Brother. Tussen de twee zit geen verschil in printcapaciteit (10.000 pagina’s), maar wel in prijs. Ons huismerk is een stuk goedkoper en werkt net zo goed als de originele Brother drum.

Een fijnstoffilter gebruiken voor uw Brother DCP-1612W laserprinter

Een fijnstoffilter is bedoeld voor de ventilatie-uitgang van de Brother DCP-1612W printer. Het filter houdt tot 94% van het fijnstof tegen dat uit de printer komt. Deze fijnstofdeeltjes zijn zo klein, dat u ze met het blote oog niet ziet. Het filter voorkomt dat de deeltjes in de lucht komen en dat u deze inademt. U bevestigt het filter met zelfklevend klittenband. Het fijnstoffilter vervangt u na ongeveer een jaar.

Uw Brother DCP1612W printer onderhouden

Na het printen kunnen er in de printer wat tonerresten achterblijven. Dit is compleet normaal en makkelijk schoon te maken. Als u de toner vervangt, verwijdert u de tonerresten met een laserprinter reinigingsdoek. Deze tonerdoek trekt het tonerpoeder aan en houdt het in de doek vast. Met de tonerdoek maakt u de binnenkant van de Brother DCP-1612W printer schoon, zonder vieze handen te krijgen.

Handig om mee te bestellen

Veelgestelde vragen

Welke toner voor de Brother DCP-1612W printer?

De Brother TN-1050 toner wordt gebruikt voor de Brother DCP-1612W printer. Deze koopt u van het voordelige 123inkt huismerk en origineel van Brother. De Brother TN-1050 toner is alleen beschikbaar in zwart, aangezien deze Brother printer alleen in zwart-wit print.

Waar kan ik Brother DCP-1612W toner kopen?

Bij 123inkt.nl koopt u de Brother TN-1050 toner voor de Brother DCP-1612W printer. U profiteert altijd van de laagsteprijsgarantie en levenslange garantie op het gebruik van 123inkt huismerktoners.

Hoe vervang ik toner in de Brother DCP-1612W printer?

Zorg dat de laserprinter aanstaat en open de klep. Druk de groene vergrendelingsarm in en verwijder de toner samen met de drumeenheid. Haal vervolgens de toner uit de drum. Verwijder de beschermkap van de nieuwe toner en plaats deze in de drumeenheid. Als u een klik hoort, is de toner op de juiste manier geplaatst.


Heeft u nog vragen over het bestellen van toners voor de Brother DCP-1612W printer? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.